ÜSözlük Blasphemous

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
acilen gökan ya da xasthur olman gerek
böyle çok ergen olmuşsun
her gördüğümde sararmış dişlerimi göstere göstere ensene tokadı yapıştırıp al şu 20 lirayı bakkaldan sigara al gel diyesim geliyor.
seviliyorsun allahın ateisti.

Gel bakalim Muharrem! direktifindeki ünlem isareti.
Oyun profesörü.
Gitarist.s
Bana genelde anne der :D

Doğru analizlerin sahibi.

(imzamın patenti kendisine ait.)

Sakınlık rankımı kendisine veresim var..
Bir insan bu kadar mı sakin anlayışlı ılımlı olur ya..
Benim gibi birinin çenesiyle baş ediyor..
Iyi ki varsın.. ♡

Hoş bir jargonu var. İç gıdıklayıcı. Hafızasıyla ilgili yorumlara kişisel tecrübelerimle eşlik ediyorum. 50'si 10 kuruşa satılan tiplerle ilgili güzel yorumları ve düşünceleri var. Belki benimle ilgili de öyle düşünüyordur. Haklıdır.

Sohbetiyle saatleri unutturduğuna şahit olamadım henüz. Kaçmak için kullandığı bir kız arkadaşı var, ne hikmetse hep biz konuşurken arıyor. Bir ara ısrarcı olacağım.

Hoş bir jargonu var. İç gıdıklayıcı. Hafızasıyla ilgili yorumlara kişisel tecrübelerimle eşlik ediyorum. 50'si 10 kuruşa satılan tiplerle ilgili güzel yorumları ve düşünceleri var. Belki benimle ilgili de öyle düşünüyordur. Haklıdır.

Sohbetiyle saatleri unutturduğuna şahit olamadım henüz. Kaçmak için kullandığı bir kız arkadaşı var, ne hikmetse hep biz konuşurken arıyor. Bir ara ısrarcı olacağım.
Hocam harbiden öyle bir zaman da arıyorsun ki ya twitch de yayında oluyorum , ya da telefondan benim hatuna asılıyorum. sdflksdf
Falan Filan ile görüşüyor musun.d
Elbette 1999 dan beri arkadaşım. Evlendi o ya anca geceleri dışarı çöp atmaya çıkabiliyor.

Adamım. Sabahın 5 inde uyandigim günün akşamı bana fevoyla tekila shot attırıp uyutmuslardi. Sonra bensiz sabaha kadar eğlendi allahsizlar

Adamım. Sabahın 5 inde uyandigim günün akşamı bana fevoyla tekila shot attırıp uyutmuslardi. Sonra bensiz sabaha kadar eğlendi allahsizlar.

Arada uyanıp "olm naapıooonuz laaahhhhnnnnggggg" diyordun sdmfmsödfm
Ahh pandemisiniz günler dostum...

Her zaman kirmizi ipliği buluyor.

Yasaklar aramıza kara kedi gibi girdi.. Beni sınır etmeyi çok güzel başarıyorsunn :D
Her konuda haklı olmayı nasıl beceriyorsun haklı olduğumdan emin olduğum konunun sonunda bir bakıyorum ben haksız olmuşum:D
Öptüm :*

Yasaklar aramıza kara kedi gibi girdi.. Beni sınır etmeyi çok güzel başarıyorsunn :D
Her konuda haklı olmayı nasıl beceriyorsun haklı olduğumdan emin olduğum konunun sonunda bir bakıyorum ben haksız olmuşum:D
Öptüm :*
Yazi da hep ben haksizmisim da aradan siyriliyormusum efekti var. D
Kiss you...

Bize kattıklarına bizim için katlandıklarına bizim için daha iyisi olsun diye verdiğin uğraş çaba için çok teşekkür ederim..
Çok seviyorum seni..
Öperim :*

Geri