ÜSözlük Blasphemous

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü
Zeki adamdır....
Beni çok sever....
Ne kadar saçma sapan film varsa izlemiştir....
Müzik arşivi geniştir....
Mizahi güzeldir ama sinirlenince alev atan ejderrryaya döner....
Kips

Grubumuzun özetçi abisi kendisi milf kategorisine dahildir, milf sevenlerin kapısını kesinlikle çalması gereken güzel insan. Teşekkürler.

Insanlarin sinir telleri ile oynuyor.
Tepki alinca da aliniyor.

Tesekkurler arkadaslar.

Süri. :D Sinirlendikten sonra ben sinirlenmedim hayır diye inkara kalkıyor.
Günahkar. :D

Gokhan! Bu forumda en güvendiğim insanlardan biridir. Forumda onunla atismayi çok özledim.

Milatdan önce fz de tanışmıştık güzel gitar çalıyordu

Benim kedilerin konusuna zamanında şey demişti, ben de kedi çok seviyorum ama anam izin vermiyor...
Ve artık o bir kedi babası... Anasını ikna etti demek ki. Annesi ölen bir yavruyu sahiplendi gözleri bile tam acilmamisti kedinin. Onu kendi elleriyle besledi büyümüş bile pitircik.
Seni tanıdığım için çok şanslıyım gokhan, sen çok güzel bir adamsın. Ama keşke gelsen buraya film muhabbeti etmeyi özledim....

Yazacam gece pc ye gecince.
Simdi isim var.

Aaa senin konun yokmuymuş bilsem açardım:p

Tanışmamıza vesile olan şarkıyı buraya bırakayım..
Umarım bir daha okey oyunlarında yenilmemize neden olmazsin..
Benim için çok değerlisin seviliyorsun kaba sakal..

Aaa senin konun yokmuymuş bilsem açardım:p

Tanışmamıza vesile olan şarkıyı buraya bırakayım..
Umarım bir daha okey oyunlarında yenilmemize neden olmazsin..
Benim için çok değerlisin seviliyorsun kaba sakal..

Sana seytan taslama egzersizi yaptirmamiz lazim ajsjjdjd tesekkur ederim guzelim.
Yenilmemize neden ben degilim ayrica kskdm

"Sen, ey seytan bu(nun) uzun sefaletim(n)e aci." demis Baudelaire.Demis mi, yazmis galiba.

Simdi niye sefalet yazdin? diye bana kizabilir.Cünki ezik görünmek yerine ne bilim belki ölür daha iyi.s Neyse siirin devamini olursa belki bana hak verir:D
Gökhan da ilginc bir gurur algisi var.Hani size bir seyi acikladiginda ona karsi gelmeyin.Sakin Ha! Bir o zaman sinirlendigini görürüm.Icinde iki savasci var sanki.Birbirlerini yiyiyorlar.Ama bu, o olayi dengeleyebiliyor.Bilmedigi yok gibime geliyor bazen, bazen de olm bu daha büyümemis ya diyorum.Yasadigi deneyimleri unutmamis.Arsif genis.Hafiza alani makrokozmik galiba:D
Bir sey konustugumuzda, o konuyu didikleye didikleye beni cildirtmayi basarir.Sonra da eziyet ben oluyorum tabii.Gökhan ile iki satir arasi sohbet etmeniz imkansiz arkadaslar.Zaman lazim.Hem de cok.Ama asla skici degildir.Bir sarki mirildansam ve ne oldugunu unutmussam ona soruyorum.Bilir.Bir filmde su su sahne vardi ya Gökhan hatirladin mi? Tabii ya.Hatirlamaz miyim? Su su :D
Onunla sohbet edince, dünya turu atarsiniz.Bi bakmissiniz 4 5 kez turlamissinizdir.Fark etmeden.Bir saate bakiyorum..ucmus zaman:D
Belki de büyüleyici bir yani var.Onu cözemedim henüz.Senin yüzünden tanrinin varligina inanacagim demisti bi kere bana.Niye manyak misin?Sen zaten inaniyorsun:D desem paganizimden girer deizmden cikar en sonunda da ateistim der.Yani olasiklari itmiyor.Tartiyor dinliyor ona göre karar veriyor.Bazen benzetmeleri olur.Bir olayi bir insanin davranislarindan dogan algi resmini,onu cok iyi yapar.Bazen birlikte güler bazen hüzünleniriz.Cok derin bir insan.Ince düsünceli.
Karanliklara gönül verdigini ima ediyor.Olabilir.Senden cok iyi bir minibus söförü de olur canim.Yelpaze genis:D
Seviyorum seni Gökhan.Harika bir dostsun.
Günahinla sevabinla.

Zamanında benim çokça atışık takışık olduğum birisi. Birbirimizi pek çok çok sevmeyiz ahahaaas

ama şöyle bi durum var ki akılsız yalaka üye ile zaman kaybedeceğine akıllı düşmanın olsun. Yok yok düşman değiliz. Ona da benim gibi kimseye bel bükmez, yalaklanmaz. Olaylara akıl süzgecinden bakar..

Ne o lan dost mu olduk : )

Forumda kendisini olmasa da kafasını sevdiğim üye mk: )

her konuda fikri, düşüncesi ve bilgi birikiminin olması beni çok etkiliyor........ ama niki........ aksiyetelerimi azdırıyor........ :emoji_weary:

Geri