BlackHeart

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yazarmışşş , bilemedim ,s
Rutbesi alinsa pek mutlu olacağım ahaha

Bu forum için bedeller ödedi, hapis yattı kardeşim. Geçmiş olsun..
Bir ara geniş omuzlu, kaslı pozları vardı ama adamı da bitirdiler :) eridi gitti yakışıklı kardeşim.
Eski aktiflik yok, yani foruma gelmiyor.. yanlış anlaşılmasın, yoksa çok aktif biridir.. bazen keskin tartışmaların içinde görürdük, şimdi böyle emekli moduna girmiş, daha çok gel kardeşim. Yorumlarını okumak güzel. İyi ol, iyi kal, sensiz bir eksiğiz black.

Bu forum için bedeller ödedi, hapis yattı kardeşim. Geçmiş olsun..
Bir ara geniş omuzlu, kaslı pozları vardı ama adamı da bitirdiler :) eridi gitti yakışıklı kardeşim.
Eski aktiflik yok, yani foruma gelmiyor.. yanlış anlaşılmasın, yoksa çok aktif biridir.. bazen keskin tartışmaların içinde görürdük, şimdi böyle emekli moduna girmiş, daha çok gel kardeşim. Yorumlarını okumak güzel. İyi ol, iyi kal, sensiz bir eksiğiz black.
Ne hapsi? Ben şaka sanıyordum

Yoklugu asiri belli oluyor gelmediginde.. buralarda olmasi cok guzel.. azicik kaliteli ve kibar insan gorelim buralarda.. hakkimiz..

A.s Aziz, asla hayır demem. Çiğ köfte yoğururken fotoları gelmiyor sanki artık. Bi' ara paylaş da iştahımız arşı görsün.

Çok sükür yazarlığı alınmış , pek bi mutlu oldum ,p

Selam kardeşim, bir gelip bir kaybolmaya başladın.. bak çağırırım o kişiyi ha, mapuslara düşersin.. hâlâ celp eline gelmedi mi hahaa. Ulan aklıma geldikçe gülüyorum dostum, kaçırdın ilik gibi kadını :)
Daha çok gel, yorumlarını okuyalım, o kadar konuyu boşuna mı açtık.. bütün analizleri yaptık, her detayı serdik ortaya.. o yüzden gelip yazman lazım.
Daha önce söyledim, forumda erkek dayanışmasının mimarları olacağız.. öyle girip sessizce durma, gelince bir seslen, kendine iyi bak black..

Geri