BlackHeart

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes tanıyormuş kendisini oysa ben yeni tanıyanlardanım sanırım buna üzüldüm geç kalmak böylesi birine kötü oldu herneyse. :)
Burada her ne kadar insanlar “gerçek hayattaki benliğimizi yansıtmıyoruz” deselerde bunu asla samimi bulmayan kişilerden biriyim ben çünkü yaptığınız her yorum ve her paylaşım sizin realitedeki hayatınızın birer mahsülüdür. O nedenle kendisini ilk tanımama sebep olan cümleleri o kadar yerinde ve dolu doluydu ki büyük bir merak duygusu uyandırmıştı bende ve gün geçtikçe takip ettikçe kendisini asla yanılmadığımı gördüm ki benden önceki yorumlarda da herkes hemfikir zaten. Birçok konuda konuşabilirsiniz kendisiyle cidden yazdıkları kıymetli ve bilgili biri bu kalite hemen göze çarpıyor çünkü cümleler maalesef kendini ele verir saklayamazsınız bazı şeyleri gün geçtikçe daha çok yorum ve paylaşımda denk geliriz umarım kendisi gibi kıymetli birini okumaktan zevk duyuyor ve merakla takip ediyorum.

Yazıyor yazıyor yazıyor ...ahahha bu rank nedense bana hep bunu anımsatıyor .P
Sahi ne yazıyorsun karakalp ve o 'b ' neden büyük değil .S

Neye denk gelirsem onunla ilgili bir şeyler karalıyorum @VERA Hatun. Rengim çok göz alıcı olmuş :D Aslında nick değişim süresi bitmeden B harfini büyütebilirim.

Çok teşekkür ederim @Lefty . Senin ve ailenin yeni yılını kutlarım. Umarım her şey gönlünüzce olur. Sevgiler.

Şımartmayalım kızlar yaaa..
Bende şımartmaya gelmiştim amaa baktım çok şımartmışsınız yerden yere mi vursam:=)
Neyse Beşiktaşlı kedi halleder ona güveniyorum miyawww:=)
Semi yerden yere vurmak için üye sözlüğünü aradım ama bulamadım. Yok mu öyle bir sayfa?

Onu kandırdım ve adonislerini gördük ama daha kanmaz Sjsjsjs

Olgun ancak ağırbaşlı dersem ona maganda dermişim gibi bir his uyandıracak.Beyefendi demek daha uygun olur.(hadi yine iyisin :D ) Mizah çakrası açık " sen nasıl benimle böyle konuşursun ulen" kabalığından uzak ve kuştepe formundan sıyrılmış değerli bir büyüğümüz.

Gecen twitterde sana benzeyen biri dm atti.Kullanici ismi cart curt..tip felan
Dalginligima gelmis olacakk ki,senin ismin ismin ile hitap ettim ona.
Benim ismin öyle degil dedi haliyle,güldüm.

"Ne sacma! ne budalaca!
Dört Incil'den Yuhanna'yi tercih edişim niye?.."

Inatci bilek.
Klas adam.

Geri