BlackHeart

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
aaa ne demek sozlugu yok :d
Daha once de yazmistim oyunlardan birine, bircok kisinin mesajini okumadan gectigimiz ve foruma ilgimizi kaybettigimiz halde kendisininkileri ilgiyle okuyoruz. Daha cok yorumcu olmasini dilerim.
Hos gelmis.

birbirimizi hic tanimiyoruz ama zor zamanlarimda bana destek olan insanlardan bir tanesi. bazen sarki gonderiyor dinlemem icin, ben de ona. psikolojik destekci kontenjanimin asil uyelerinden lilith hanimcim demisti: "bazen uzaktaki insanlar daha yakin olur."
galiba birbirimizi hic tanimadan sevdik. :) simdi cok gizli spoti arsivimden bi parca dinleyelim ahaha:

[youtube]-UZG9zfM09s[/youtube]

Güzel yorumları var, olgun biri
Ve de spor seven sanırım bir resmini paylaşmıştı (:

Bazen yorumlarini okuma firsatim oluyor. Uyumlu biri olduguna suphe yok, daha fazla tanimak umidi ile takipteyiz :)

Bu adamı çok beğeniyorum ben olgun, duruşu olan kibar anlayışlı birisi. Görüşüne katılmadığım zamanlar bile severek okurum. Boş yorumu yok. Saygı duyulası bir arkadaş.

forumda olgun ve ağırbaşlı olarak gördüğüm nadir kişilerden.
yaşını falan bilmem çok tanımıyorum ama saygı duyduğum biri

Aklı başında ve düzgün karakterli bir arkadaşımız fakat ne ara nihilist oldu, onu hiç fark etmemişim. Yorumlarını mantıklı buluyorum.

Bu nickini sevmesem de, eski nickiyle kendisiyle konuşmuş, tanışmış, eh azıcık sevmiş bulundum bir kere. Yazılanlar doğru-Tarkan videosu gibi oldu-
Gerçekten olgun bir insan çünkü yaşlı, yaşlandığı için olgunlaşmış tabii bu her yaş alanın olgunlaşacağı anlamına gelmiyor. Yorumlarını yaparken de bazı konularda çok sabit düşünse de genelde her açıdan değerlendirmeye özen gösteriyor. Bazen aşırı komik şeyler de bile o kadar ciddi kalabiliyor ki, ben anlamadığı için öyle kaldığını düşünüyorum... ahaha. Benim bu yorumlarıma da alışık neyse ki, asla alınmaz.
Bu kadar kibar, mantıklı, nezaketli bir insanın bir kusuru olmalıydı elbette. O da yaşlı olması demiş miydim? :p
Yaşıtlarınla bir olup beni kovalamayacaksınız değil mi? Yaş bir kusur değildir duyarı kasıyormuşsunuz falan.
Neyse kendisi ayrıca çok destekçidir, yutuba yüklediğim ilk videoyu ekşi sözlükte paylaşarak dislike almama sebep olmuştur. Bu güzelliğini asla unutmam.
Umarım hep böyle kalır...

Hakan...
Ben ona baby face derdim..
Hayırsız çıktı pehhhh...

Forumun itidalli ve kendini bilen üyelerinden biriydi. Umarım tekrar faal olur ve yorumlarını okuyabilme olanağını bizlere tanır.

Tartışıp, küfürleşip banlandığım üye. Banlanmamı protesto edip girmez oldu galiba. Üzücü.
Geri gelmesini isteyip yeni yeni tartışmalarda karşılaşmak isterdim, tartışırken bir şeyler üretebilecek kapasitede duruyordu. Böyle de iyi niyetli biriyim kahretmesin (:

Geri