BlackBerry Bold 9900 piyasaya sürüldü. Teknik özelliklerine bakacak olursak QWERTY klavyeli hemde dokunmatik ekrasana sahip olan BlackBerry Bold 9900 2.8 inç boyutunda dokunmatik ekran beklenen işletim sistemi olan BlackBerry OS 7 yüklü olarak gelecek. 1.2 GHz’lik bir işlemci ve 768 MB Ram’ sahip. 5 megapiksellik bir kamera ile yüksek çözünürlükte HD video kaydı yapabilen bir kamerası mevcut. 2.8 inç 640 x 480 Liquid Graphics ekranı sayesinde internette dolaşırken, fotoğraf düzenlerken kullanıcısına yüksek performans sergiliyor. Üzerinde 8GB hafıza ile gelen Blackberry Bold 9900 32Gb’a kadar yükseltilebiliyor.
Seri ve hızlı
Dokunun ve tuşlayın
Tam dokunmatik ekranı ve bir miktar daha geniş, kullanışlı BlackBerry QWERTY klavyesi uygulamalar, web siteleri ve mesajlarınız için büyük kolaylık sağlar.
Seri Grafikler
Liquid Graphics™ dokunmatik ekranın kaydırma, sürükleme, cimcikleme vb. özellikleriyle akıllı cep telefonunuzu şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kolay kullanabilirsiniz. 1.2 GHz işlemciyle birlikte, Liquid Graphics size seri animasyonlar ve anında tepkiler sağlayacak
Güç ve performans
Şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü BlackBerry deneyimi. BlackBerry Bold 9900 cep telefonu 1.2 GHz işlemci, 8GB dahili bellek, 720p HD video kaydı, çift bantlı W-Fi ® ve dahili pusula ile donatılmıştır.
Şaşırtıcı teknoloji
BlackBerry 7 İşletim Sistemi
Güçlü yeni özellikler ve yenilikçi uygulamalar ile donatılmış olan BlackBerry® 7, BlackBerry işletim sistemlerinin yeni neslidir. Wikitude tarafından desteklenen gerçeklik deneyimi, dünyayla ve BBM™ bağlantılarınızla etkileşim haline geçmeniz için heyecan verici bir deneyim sunuyor, ayrıca Yakın Alan Haberleşmesi1 (NFC) diğer NFC özelliği etkin aygıtlar ve akıllı etiketler ile bağlantı kurmanızı sağlıyor.
BlackBerry Bold 9900 teknik özellikleri :
İşletim Sistemi: BlackBerry OS 7
Ekran: 640 x 480 pixels, 2.8 inç, 286 ppi
Klavye: QWERTY klavye, optik trackpad
İşlemci: 1,2 GHz işlemci
Bellek: 768MB RAM
Depolama: 8 GB dahili depolama, 32 GB’a kadar artırılabilir
Kamera: 5MP kamera, oto fokus, LED flash, yüz algılama, 720p video kayıt
Bağlantı: HSPA, WiFi, Bluetooth, microUSB
Ölçüler: 115 x 66 x 10.5 mm
Ağırlık: 130 gr
Seri ve hızlı
Dokunun ve tuşlayın
Tam dokunmatik ekranı ve bir miktar daha geniş, kullanışlı BlackBerry QWERTY klavyesi uygulamalar, web siteleri ve mesajlarınız için büyük kolaylık sağlar.
Seri Grafikler
Liquid Graphics™ dokunmatik ekranın kaydırma, sürükleme, cimcikleme vb. özellikleriyle akıllı cep telefonunuzu şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kolay kullanabilirsiniz. 1.2 GHz işlemciyle birlikte, Liquid Graphics size seri animasyonlar ve anında tepkiler sağlayacak
Güç ve performans
Şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü BlackBerry deneyimi. BlackBerry Bold 9900 cep telefonu 1.2 GHz işlemci, 8GB dahili bellek, 720p HD video kaydı, çift bantlı W-Fi ® ve dahili pusula ile donatılmıştır.
Şaşırtıcı teknoloji
BlackBerry 7 İşletim Sistemi
Güçlü yeni özellikler ve yenilikçi uygulamalar ile donatılmış olan BlackBerry® 7, BlackBerry işletim sistemlerinin yeni neslidir. Wikitude tarafından desteklenen gerçeklik deneyimi, dünyayla ve BBM™ bağlantılarınızla etkileşim haline geçmeniz için heyecan verici bir deneyim sunuyor, ayrıca Yakın Alan Haberleşmesi1 (NFC) diğer NFC özelliği etkin aygıtlar ve akıllı etiketler ile bağlantı kurmanızı sağlıyor.
BlackBerry Bold 9900 teknik özellikleri :
İşletim Sistemi: BlackBerry OS 7
Ekran: 640 x 480 pixels, 2.8 inç, 286 ppi
Klavye: QWERTY klavye, optik trackpad
İşlemci: 1,2 GHz işlemci
Bellek: 768MB RAM
Depolama: 8 GB dahili depolama, 32 GB’a kadar artırılabilir
Kamera: 5MP kamera, oto fokus, LED flash, yüz algılama, 720p video kayıt
Bağlantı: HSPA, WiFi, Bluetooth, microUSB
Ölçüler: 115 x 66 x 10.5 mm
Ağırlık: 130 gr