Black Mirror

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Bir İngiliz kanalında yayınlandıktan sonra Netflix'e geçen son zamanların dikkat çekici televizyon dizilerinden bir tanesi.
Genelde eleştirel ve çarpıcı bölümleriyle insanları düşünmeye itiyor, her bölümü ayrı bir film gibi izlenebilir.
Ayrıca büyük bir topluluk tarafından dizi tarihindeki en başarılı yapımlardan biri olarak kabul ediliyor.

3 ncü sezonun her bölümü muazzam güzellikteydi. Hiç kendini kasmadan cesurca verdiği mesajlar ile en favori dizilerimin başında geliyor.

Icinde black gecen hersey guzeldir .p

aslında üç bölümlük ilk sezonunun üç bölümü de beni pek sarmadığı için devam etmemeyi düşündüğüm, dün gece 2. sezon 1. bölümüyle aklımı alan dizi. baya hoşuma gitti o bölüm. her bölüm farklı oyuncularla farklı bir konu işlenen dizimiz yakın bir gelecekte geçiyor ve teknolojiyle başı dertte birtakım insanın etrafında şekilleniyor.

2 ya da 3 bölümü izlediğim çoğu filme bin basar. 4. sezonu henüz izleyemedim, kıyamıyorum.

İlk bölümü izledim
İzletti ama etkilemedi.

daha önce bi yerde duydum mu izledim mi
tam emin olamadım

ikinci sezon ikinci bölüm hepsinden bombaydı. devam ediyorum izlemeye. ama işte her bölüm birbirinden bağımsız olduğu için tempo alçalıp yükseliyor. yine de izleyeceğim.

Bir kaç kişi önerdi ama her bölüm farklı oyuncular ve senaryo olunca açıp bakmadım bile. Şimdi La Casa De Papel diye bir Netflix yapımı olan İspanyol dizisi izliyorum. Sarıyor

Son sezon harici efsane bir dizi...

ne derlerse desinler ilk sezon birinci bölüm, son sezon sonuncu bölüm haricinde diğer bölümleri izlemeye kesinlikle gerek yok. yorumlardan gaza gelip de diziyi baştan sonra izleme gibi bi enayilik yapmayın, hayatta yapacak daha önemli işleriniz var.

1nci sezon 2. Ve 3. Bölüm dışında hepsini izleyin, hayattan çok şey kaçırırsınız.

Merlini de izlemeyin. Merlinciğimin hayatta tutucam diye kışını yırttığı Arthur, sonunda ölüyor çünkü.
Sinirlerim bozuk.

Dizinin verdiği mesajlar gayet yerinde ve akılcı.
İzleyip de bir şey anlamayanlar b.k atmsı boşuna.
İzenilmesini tavsiye ederim.

Yeni sezon haberi var mı?
Damağımda kaldı da

waldo zamanı haricinde neredeyse tüm bölümleri effffsane. ilk üçüm u.s.s callister, beyaz ayı ve hang the dj. black mirror tartışmalık kanki arıyorum.

Geri