Black Adam

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Black Adam Filminden İlk Poster ve Gösterim Tarihi Geldi

Çekimlerine 2020 yazında başlayacağını başrol oyuncusu Dwayne Johnson‘dan öğrendiğimiz “Black Adam” filminin yayınlanan ilk posteri ile vizyona gireceği tarih de belli oldu.

Beyazperde yolculuğu yıllardır dillerde kalan Black Adam‘ın çekim zamanından sonra gösterim tarihi de kesinleşti. Dwayne Johnson‘ın canlandıracağı DC anti-kahramanlarından Black Adam‘ın filmi 22 Aralık 2021‘de izleyicilerle buluşacak.

dwayne-black-adam-2-819x1024.jpg

Instagram hesabından Boss Logic ve DC Comic sanatçısı Jim Lee‘nin çiziminin yer aldığı “Black Adam” posterini paylaşan Johnson rolüyle ilgili heyecanını şu mesajla aktardı: “Her çocuk gibi, ben de bir süper kahraman olmanın hayalini kurardım. Havalı süper güçlere sahip olmak, doğruların için savaşmak, ve insanları daima korumak. 10 yaşındayken tüm zamanların en büyük süper kahramanı Superman‘le ilk tanışmamdan sonra bu durum değişti. Çocuk olarak Superman her zaman olmak istediğim kahramandı. Ama fark ettim ki Superman benim hiç bir zaman olamayacağım bir kahramandı. Ben çok isyankardım. Çok da deli dolu. Ve otoriteye karşı durmak konusunda çok ısrarcı. Sorunlarıma rağmen hala iyi bir kalbi olan iyi bir çocuktum. Şimdi, yıllar sonra, aynı DNA‘ya sahip bir adam olarak süper kahraman hayalim gerçeğe dönüşüyor. İkonik DC evrenine katılmaktam onur duyuyorum. Black Adam olmak benim için büyük mutluluk. Black Adam, Superman‘e eşit güçlere sahip bir büyüyle kutsanmış ama farkı belirlenen çizgide yürümeyişi. O bir asi, insanlar için her zaman doğru olanı yapan – ama her zaman kendi tarzıyla yapan- bir çeşit süper kahraman. Doğruluk ve Adalet, Black Adam‘ın yolu. Bu rol, kariyerimdeki hiç bir karaktere benzemiyor. Bu yolculuğa beraber çıkacağımız için minnettarım. Black Adam – 12.22.21“

dwayne-black-adam-3-1024x576.jpg

Warner Bros.‘un planlarına göre Shazam! filminden sonra Black Adam izleyicilerle buluşacak, daha sonra da Shazam! 2 noktayı koyacaktı. Zachary Levi‘lı Shazam! gişedeki başarısıyla stüdyonun yüzünü güldürdükten sonra sıra Dwayne Johnson‘lı Black Adam‘a geldi. DC hayranlarının merakla beklediği yapımın yönetmen bölümünde Jaume Collet-Serra‘nın adı yazılı.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sin...filminden-ilk-poster-ve-gosterim-tarihi-geldi

Dwayne Johnson, Black Adam Prodüksiyonunun Gecikeceğini Söylüyor

Dwayne Johnson, DC filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağını açıkladı.

5197358.jpg

DC Evreni'nin yeni süper kahramanını tanıtacak olan Black Adam ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı filmin prodüksiyonunun ertelendiği açıklandı. Black Adam çekimlerine başlanabilmesi için coronavirüs salgınının durması beklenecek. Bu durumda yeni bilgilerin kesinliği de bulunumuyor.

Sinema sektörünün tamamen durmasına neden olan coronavirüs salgını, çekimlerine yaz aylarında başlanacak olan birçok filme engel olmuş durumda. Bu filmlerden biri de yıldız oyuncu Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı Black Adam. Temmuz ayı başlarında prodüksiyonuna başlanacağı söylenen film, Dwayne Jonson'ın açıklamasına göre Ağustos ya da Eylül ayları içerisinde çekilmeye başlanacak. Ancak bunun da bir kesinliği yok. Oyuncunun söylediklerine göre tüm ekip şimdiden planlarını yapmış durumda.
Good choppin’ w/ ya @BroBible. Much needed reprieve from the craziness we’re all experiencing.
The team is mobilized, ready & can’t wait to start #blackadam.
Hopefully, Aug/Sept. BroBible on Twitter
— Dwayne Johnson (@TheRock) April 13, 2020
Jaume Collet-Serra'nın yönetmen koltuğuna oturacağı Black Adam, Shazam'ın ikiz kardeşi olarak biliniyor. C.C. Beck ve Otto Binder'ın yaratıcısı olduğu DC çizgi romanlarına göre Black Adam ilerleyen zamanlarda Black Adam kötü olmayı bir nevi bırakarak, geçmişte işlediği suçları affettirmek amacıyla anti-kahramana dönüşür. Çizgi romanlarda geçenlere göre, Black Adam Antik Mısır dönemlerinde ortaya çıkar. Firavun II. Ramses döneminde Shazam yüksek rahip olur. Shazam kendini geliştirdikçe güçlerini miras olarak bırakması gereken birine ihtiyaç duymaya başlar. Ramses'in oğlu olarak bilinen Teth-Adam da Shazam'ın bu konuda ilgisini çeken ilk isimlerden biri olacaktır. Teth-Adam, Shazam adını söylediği zaman altı Mısır Tanrısı tarafından kutsanacaktır... Dwayne Johnson da daha önce yaptığı açıklamayla çizgi romanlardaki gibi Black Adam'ın kötü adam olarak karşımıza çıkmayacağını söylemişti.

Eğer coronavirüs salgını bir engel çıkarmazsa, Black Adam 7 Ocak 2022 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

Pierce Brosnan, DC filmi Black Adam'da Dr. Fate karakterine hayat verecek

Ünlü oyuncu Pierce Brosnan, Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı DC filmi Black Adam'da Dr. Fate karakterine hayat verecek.

Pandemi nedeniyle prodüksiyon süreci sekteye uğrayan yapımlardan Black Adam'ın hazırlıkları sürüyor. Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı ve DC evreninin kural tanımaz anti-kahramanı Black Adam'ın hikâyesinin anlatılacağı filmde kendisine yer bulacak olan Justice Society üyelerine Dr. Fate de eklendi. Daniel Craig'den önce James Bond'a hayat veren Pierce Brosnan, Dr. Fate'i canlandıracak isim olacak.

Jaume Collet-Serra'nın yöneteceği, oyuncu kadrosunda Johnson ve Brosnan'ın yanı sıra Sarah Shahi, Aldis Hodge, Noah Centineo, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell gibi isimlerin yer aldığı filmin vizyon tarihi şu an için belirsiz.

"Black Adam", Yeni Gösterim Tarihini Aldı

Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı DC Comics uyarlaması Black Adam için yeni bir vizyon tarihi açıklandı. Doğrudan Johnson'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre 29 Temmuz 2022 tarihinde filmi sinemalarda izleyeceğiz.

Black Adam hakkında her geçen gün yeni bir bilgi paylaşılıyor. Son olarak filmin oyuncu kadrosuna usta isimlerden Pierce Brosnan'ın eklendiği resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise Black Adam için vizyon tarihi belirlendi. Yeni duyuruya göre 29 Temmuz 2022 tarihinde Black Adam'ı izleme şansı yakalayacağız. Videoda gördüğümüz kadarıyla Dwayne Johnson ve PR ekibi, New York'ta bulunan Times Meydanı'ndaki neredeyse tüm panolara reklam vermiş..

Black Adam'ın oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson ve Pierce Prosnan'ın yanı sıra Marwan Kenzari, Atom Smasher rolüyle Noah Centineo, Cyclone rolüyle Quintessa Swindel, Hawkman rolüyle Aldis Hodge yer alıyor. Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak. Shazam'da bu karakteri görmemiştik. Ancak çizgi romanlarda Shazam ve Black Adam ikiz kardeşler olarak biliniyorlar. Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi. Dwayne Johnson'ın aktardığı bilgilere göre de filmde Black Adam kötü adam olmayacak. Ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacak.

Filmin çekimleri coronavirüs salgını nedeniyle onlarca kez ertelenmişti. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ise prodüksiyonuna başlanması planlanıyor.

DC Aksiyonu "Black Adam"dan Fragman

HBO Max, Dwayne Johnson'lı filmden ilk fragmanı yayınladı

Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı sonunda canlandı. On yılı aşkın bir geliştirme sürecinin ardından hayranlar, DC Comics'in anti-kahramanı ve Johnson'ın, Shazam'ın yeminli düşmanı olarak oynadığı uzun metrajlı filmi “Black Adam”ın ilk videosuna kavuştular.

Johnson, DC Comics süper kahramanlarına dayanan geniş eğlence ekosistemini tanıtmak için tasarlanan sanal hayran etkinliği DC Fandome'u açmak için cumartesi günü teaser'ı yayınladı. “Black Adam”, Johnson'ın karakterinin yanı sıra Justice Society üyelerine de odaklanıyor: Özel metal kanatları sayesinde uçabilen Hawkman rolünde Aldis Hodge; Moleküllerini kontrol edebilen ve böylece boyutunu, yoğunluğunu ve gücünü değiştirebilen Atom Parçalayıcı olarak Noah Centineo; Rüzgarı kontrol edebilen Cyclone rolünde Quintessa Swindell ve Kader Miğferini takarken güçlü bir büyücüye dönüşen bir arkeolog olan Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan!

2007 gibi erken bir tarihte, bir uzun metraj uyarlaması olasılığı Warner Bros. ve New Line Cinema'da çeşitli ellerde sıçradı ama nihayete eremedi. 2014'te Johnson, “Shazam!”da Black Adam'ı oynamak için kaydoldu. Ancak, 2017'de stüdyo, Zachary Levi'nin 2019 yapımı “Shazam!” filminin başrolünde olmasıyla karakteri kendi serisine dönüştürmeyi seçti. Johnson, filme ilk bakışını tanıtmadan önce, "Bu film, bu evren benim için çok uzun bir süredir devasa bir tutku projem oldu. Film, hiç şüphesiz, parçası olduğum en büyük aksiyon sahnelerinden bazılarına sahip." dedi.

Aynı yıl, Disney'in hit filmi “Jungle Cruise”da Johnson'ı yöneten Jaume Collet-Serra, senaryosunu Rory Haines, Sohrab Noshirvani ve Adam Sztykiel'in yazdığı “Black Adam”ın yönetmenliğini üstlendi. Pandemi kapanmasından sonra, filmin çekimleri bu yılın başlarında tamamlanabildi. “Black Adam”, 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

Dwayne Johnson, Black Adam ile Superman'in Karşı Karşıya Geleceğini Doğruladı

Johnson, Black Adam'ın Superman'le savaşmasının kesinlikle plan dahilinde olduğunu söyledi.

21 Ekim'de vizyona girecek "Black Adam" filmiyle DC filmleri evrenine adımını atacak olan Dwayne Johnson, kendi karakteriyle Henry Cavill'in Superman'inin mücadelesini kesinlikle göreceğimizi söyledi.

DC Genişletilmiş Evreni (DCEU), Henry Cavill'in ilk kez Superman pelerinini giydiği "Man of Steel" filmiyle, 2013 yılında başladı. Superman daha sonrasında "Batman vs Superman: Adaletin Şafağı" ve "Justice League" filmlerinde de izleyici karşısına çıktı ancak karakterin ve Henry Cavill'in DC evrenindeki geleceği hakkında kesin bir bilgimiz yok.

Black Adam'ı uzun yıllar canlandırmayı düşündüğünü her fırsatta ifade eden Dwayne Johnson, Superman'le Black Adam'ın karşı karşıya gelmesini çok istediğini de dile getiriyor ve DC çizgi romanlarındaki bu iki çok güçlü karakterin filmlerde de bir noktada yolunun kesişeceğine dair seyirciye umut veriyor.

Aslında ikisinin aynı filmde buluşmasına dair ilk ipuçları 2016'da, Henry Cavill'in Dwayne Johnson'la olan br fotoğrafını paylaşması ve gelecekleri için heyecanlı olduklarını vurgulamasıyla başlamıştı. Devam eden süreçte de Johnson bu isteğini belirtmeye, hayranların iki karakteri yan yana getirdiği çizimlere yorum yapmaya devam etti, hatta Superman'i yeterince kullanamayan DCEU'yu eleştirdi.

Filmin tanıtım turlarında, CinemaBlend ile gerçekleştirdiği röportajda bu konuya bir kez daha değinen Johnson, Superman ve Black Adam mücadelesini perdeye taşımanın açık ve net bir şekilde kendi hedefi olduğunu söyledi. Dahası, DCEU için yeni bir dönemin başlamak üzere olmasının ana nedenlerinden birinin Süpermen ve Black Adam karşılaşması olduğunu öne sürerek şunları söyledi:

Ve bir süredir söylüyorum, DC Evreninde başlamak üzere olan yeni bir dönem var. Ve bununla kastettiğim yepyeni bir karakter tanıtmaktı. [...] Ama aynı zamanda, 'Bu DC Evreninde yeni bir dönem' derken gerçekten kastettiğim şey, hayranları dinlemek. Hayranları dinlemek ve hayranlara istediklerini vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Ve belki, yolun sonunda onlara her zaman istediğini veremiyorsun. Ama her zaman dinlediklerini bileceksin. Ve bu durumda, seninle konuştuğumuz şeyle, yıllardır onları dinliyorum ve hayranlara hitap etmek istiyorum. Çünkü birinin çıkıp hayranlara hitap etmesini ve 'Hey, seni duyuyoruz' demesini bekliyordum. Sonunda, aylar uzun yıllara döndü ve geldiğimiz noktayı bulduk. Ve şimdiki tüm amaç ve niyet bu yeni çağ, yeni zaman. Şimdi bunu inşa edelim.

Johnson'ın bu net tavrı DC hayranları heveslendirdi. Bu, genel olarak DCEU için harika bir işaret, özellikle Black Adam ve Superman'in bireysel gelecekleri söz konusu olduğunda. Johnson'ın Superman'le karşı karşıya geleceğine dair verdiği söz, Black Adam'ın geleceği için bir planın olduğunu gösteriyor. Warner Bros. Discovery birleşmesinin ve DC Films'deki yönetici değişikliğinin bu planları nasıl etkileyeceği hala bilinmese de Dwayne Johnson'ın kendi karakterinin geleceği konusunda çok net ve kararlı olduğu açık.

4590995.jpg

Dwayne Johnson'un kahraman olması için özel güçlere ihtiyacı yok. Mitolojik zamanda kahramanlık daha çok yakışır.

film fena değil, elbette çok eksiklikler var,ikinci bir film ile bu olayların öncesini anlatacakları kesin,genelde film artık öyle olmaya başladı.ilk önce filmi başlat,ikinci filmde hikayenin başlangıcını anlat üçüncü film de parayı bul mantığı.

film de en çok Dr. Fate karakterini beğendim,filmin kahramanı bence o,Pierce Brosnan ise role çok iyi yakışmış.eğlenceli tarafı da filmin,keyifli ve boş zaman geçirmek için izlenir.Sinema da izlemediğim için pişman değilim,sinemalık film değil bana göre.

10/6

Geri