Bizleri karşılıksız seven tek kişi değil midir onlar ?

• Kullanıcı DnZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 2969 gün önce görüldü
Bizleri karşılıksız seven tek kişi değil midir onlar ?
Peki neden hep üzeriz onları ? Neden herdefasında birşey olmamış gibi davranırız ? Güçlü bir sevgi bağımız vardır değil mi annelerimizle . Onlara ne kadar kızarsak kızalım geçer hemencecik .. İşte bu değil midir sevgi ? Sevgi buysa neden başka canlılarda ararız sevgiyi , neden bizleri annelerimiz gibi sevmelerini bekleriz ? Sizce de saçma değil mi ? Kimsenin veremeyeceği kadar bir sevgiyse eğer bu ki öyle , çoğunuz sevdiğinizi sandığınız kişilerden bu sevgiyi arzularsınız, fakat bu sevgiyi verebilecek tek bir Kutsal kişi vardır; Anneniz ..

her gecen gün seni daha cok seviyorum anne iyiki varsın benim TaTLı MeLeGiM (:

Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır. Onlar sevilmez mi yahu :) Ben Annemin her dedigini yaparım hiç ikiletmem üzülmesine tahammülüm yoktur. Annem için degil sevgilimden kendimden vazgeçerim.

''Anne sözü dinlemek insana Peygamber hırkası giydirir.'

annelerin hakkı ödenmez onlar herşey en iyisini hakediyo onları üzmeyelim hani derler ya anne sevgisi bir baskadır gerçektende öyledir hiçkimsenin yerini tutmaz

Karşılıksız seven değerli varlığım o, var oluş sebebim.
Rabbime bin şükür iyi ki var Anneciğim.

keşke biraz daha yanımda kalabilseydin annem biraz daha zaman geçirseydik seninle :) yeri dolmayan ,özlemi hiç bitmeyen kişi o:):)

tamam yeter dediğinizde tabağınıza bir kaşık daha yemek koyan varlıktır o.

Bi tek annem olsun bana bişey olmaz :cici::cici::cici:

ANNEM hakkın ödenmez,
Sevmeye ömür yetmez,
Bütün dünya benim olsa,
Bir tane ANNEM etmez.

Benim annem beni biraz farklı seviyor :D

'Anne diyebilmek başka bir huzur'
Değerini bilin.

Geri