BizimBahane 1

Konu sahibi son olarak 3772 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili ßaşak forumbahaneye sevgilerini iletiyor :D

hmp7l.gif

- - - - - - - - -

Ailemizin vazgeçilmezlerinden @Smyrna aşkın dibine vurmuş :zuha: Camdan bakan adam @Smyrna birde mektup yazmış :D

hmp8x.jpg

- Yasemin’im ; sen bir çiçek ismi taşıyorsun ama kalbimde açan bir karnıbaharsın sanki.Benim minik mandacığım .

- - - - - - - - -

@Perii yarın ki sınavlardan başı tutuşmuş belli ki unutmak için nane likörüne başvurmuş :D

hmpc5.png

- - - - - - - - -

@ApqA Kore dizilerini seyretmekten ve müziklerini dinlemekten kendini aşmış durumda :D

hmpgs.gif

- - - - - - - - -

Duayen olma aşamasına gelen @Aşk-! Azam hayranlarını yalnız bırakmadı :D

hmph6.gif

- - - - - - - - -

Sabah akşam telefonu elinden bırakamayan @PROmetheUS büyük bir hezimete uğramış anlaşılan

hmpju.gif

- - - - - - - - -

@Sonya ya diyecek bir şey bulamıyorum kendini aşmış :zuha:

hmpkr.gif

- - - - - - - - -

@TıLsıM çok sevinçlidir nedeni ise Park Yoochun ziyaretine gelmiştir tabi @TıLsıM bayram yapmıştır evi yemek çöreklerle donatmıştır :D

@TıLsıM - Güzel olmuş mu kuzum

hmpnj.gif

Yoochun - Vallaha bak, dur yemeğimi yiyeyim kanıtlıcam size.

hmpr6.gif

@TıLsıM - : Ben sana pişiririm yemekleri bidenemmm Chun misafir ol gel bana börekler açarım sana lalalalalaaaaa :zuha:

- - - - - - - - -

Yoochunun gelmesi ile birlikte @TILSıM @TATLI ile ilgilenmeyi unutmuştur.Bu durumu gören @TATLI pek hoş karşılamamaktadır

hmpzm.gif

... Devam Edecek ...

:haha: allah cezani verecek ahahhahah harika olmus 3 noktali dib greg emegine saglik :zuha:

uyuz korecan güzel olmuş :D

Adile naşit olmam güzel :D Sınav var yarın zaten sitresliyim :D

on numara olmuş CastieL adamım sen bu işi biliyorsun :D

DA benim hezimete uğradığımı nerden çıkardın canım kardeşim benim :cici: 2013 yılında telefon görüşmelerim arttı azalacağına :D

Çok güzel olmuş eline sağlık

@Sonya ya diyecek bir şey bulamıyorum kendini aşmış :zuha:

hmpkr.gif

Heheee bende bulamıyorum,yalnız taramalıda baya yakışmış bana :zuha:

Emeğine sağlık @Castiel çok güzel olmuş hepside:D:D

CastieL aşkımızı buraya bile taşımışsın Yoochunu ve ben artık ayın yılın asrın çifti seçilmeliyiz bence :you: :p:D:D:D

emeğine sağlık harika olmuş :D:D

e artık resmi bir basın açıklaması yapalım dedik uzun zamandır magazin peşinizden düşmüyordu :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri