Oyun Bize Bir Şey Hatırlat

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
Eski otobüs biletleri..

Bu filimin her karesi bir sanat eseridir.
Diyalog ve monologlarin ise sinema dünyasinda essiz bir yerleri vardir.
Müşfik Kenter in karektere kattigi donuk duygusalligi hic bir uzun matraj calismada görmedim.
Unutmayalim bu guzide eseri.

https://m.youtube.com/watch?v=FAqg101NkOU

Bir dayı vardı geçtiğimiz yıllarda

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mikkemmel

az önce : tatli : emojisini görünce aklıma 2013-14 dönemi forumsal'da admin olan tatlı geldi. heralde o dönemler forumlarda anlaşabildiğim tek admin kendisiydi. :D -gerçi gülse'yi de severdim. ama emre'yi hiç sevmezdim...- ve gerçekten de tatlı biriydi tatlı. sonra forumu bıraktı. sonra tekrar geldi mi bilmiyorum. geldiyse de kesin kullanıcı adını değiştirmiştir. kullanıcı adınızı değiştirmeyin kardeşim yaa. tatlı burdaysan ses ver.......

29be537c044e533da01997d57e51f937.jpg

Evett. Toplu şekilde olurdu yırtardık tek tek vay bee. Nasıl kazanılıyordu aynısı mı olacaktı?.d

Evett. Toplu şekilde olurdu yırtardık tek tek vay bee. Nasıl kazanılıyordu aynısı mı olacaktı?.d

Evet. Misal bir gasray üstüne bir daha gasray alırdı.

Oyunun başında derdik "Oğlum bak gerçeğine mi sahtesine mi?" Gerçeğine oynarsan üttüğün kartlar senin olur.

Ya benim 60 adet vardı. Hepsini annem attı ne bunlar diye. Seneler sonra anneme özür dilettim anne niye attın ya diye shhsh.

Hahaha:sirit:

Şimdiki nesil teknoloji ile oynuyor oyunlarını. Biz erkek kardeşim ve kuzenlerle gazoz kapağından oyun oynardık.d

Benim sanal bebeğim vardı hiçbirine sahip çıkamadım.d

Hahaha:sirit:

Şimdiki nesil teknoloji ile oynuyor oyunlarını. Biz erkek kardeşim ve kuzenlerle gazoz kapağından oyun oynardık.d

Benim sanal bebeğim vardı hiçbirine sahip çıkamadım.d

Aaa şey şey. Kapaklı telefon gibi bişey. Açıyorsun bakıyorsun acıkmışsa yemek veriyorsun. Yemek vermeyi unutursan ölüyor.

Benim hep öldü yaa. Baba olamayacağım ben sanırım.

Geri