Bizde ölümle sonuçlanacak şeylerin batıda şiddetsiz geçmesi..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Yabani "siz de" de ölüm ile sonuclaniyor.
Bu yalnizca dogrulugu bile henuz bilinmeyen bir internet videosu.
Ayrica aldatmanin bile bir suru sebebi var. Kadin genel de intikam icin yapar.
Erkek ise zkinin keyfine yapar.
Baskasi ile aldatirken yada orgazm olurken sevdigi kisinin ismini haykirabilir. Aldatan kimse haklidir demiyorum. Ama insanlarin hikayelerini bilmeden siddete bas vurulmamasi taraftariyim.

Batı çöküşe geçmiş. Bunun başka bir anlamı yok. Düzen bozulunca değer anlayışları da erozyona uğrar. Şiddet sonraki aşama. Yeni değerler türeyecek.

Batı çöküşe geçmiş. Bunun başka bir anlamı yok. Düzen bozulunca değer anlayışları da erozyona uğrar. Şiddet sonraki aşama. Yeni değerler türeyecek.
Nerelerdeydin koçum, bayağı özlettin kendini. Duyduğuma göre gizli tanıkmışsın. Hayırlı olsun yeni işin.

Nerelerdeydin koçum, bayağı özlettin kendini. Duyduğuma göre gizli tanıkmışsın. Hayırlı olsun yeni işin.
İnternetim yoktu.
Komşudan otlanıyordum. O da yazın memlekete akraba ziyaretine giderken modemi kapatmış. Gelince de şifre değiştirdiler. Bu gün çocuğu parkta yalnız yakaladım da, bir dondurma ismarladım ve yeni şifreyi öğrendim. Umarım bir daha değiştirmezler.

İnternetim yoktu.
Komşudan otlanıyordum. O da yazın memlekete akraba ziyaretine giderken modemi kapatmış. Gelince de şifre değiştirdiler. Bu gün çocuğu parkta yalnız yakaladım da, bir dondurma ismarladım ve yeni şifreyi öğrendim. Umarım bir daha değiştirmezler.
Yeni işinden az mı maaş alıyorsun?

Geri