#BizBirAileyiz

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
v54fs.jpg

keroLayn

Nası aile nan bu volki nerede :honk:

Doğru diyon o tek başına aile anca sığar kareye :zuha:

Botoxu neresine yaptırdığına bağlı :honk: beynine botox yaptırıyorsa şahsen mafyayı tercih ederim :honk:

Nasıl eminsin öyle olduğuna? Sırf sevmiyorsunuz diye saçma sapan şeyler uydurmak zorunda değilsiniz.

Valla benim takimlarla sorunum yok kisilerle var o sebeple burdan bakinca ve fenerbahce soz konusu olunca sacmalayan sensin bence.

Kızlar bi A.Y. İçin değmez bakiim valla değmez :honk: hadi Sadettin saran falan olsa neyse :D

Kızlar bi A.Y. İçin değmez bakiim valla değmez :honk: hadi Sadettin saran falan olsa neyse :D

A.Y ne nan. :D Kızdığım bu konuyla ilgili atılan post. Ben de meloyu sevmiyorum; küfür mü edeyim, lakap mı takayım? Hey Allah'ım neyse.
En büyük Fener :kiki:

A.Y ne nan. :D Kızdığım bu konuyla ilgili atılan post. Ben de meloyu sevmiyorum; küfür mü edeyim, lakap mı takayım? Hey Allah'ım neyse.

Kufur mu etmisim?
Dusundugumu yazmama sen kiziyorsun diye engel mi olucam?
Hay allahim neyse:)

Aziz Yıldırım nan :honk: sevmeyenler AY olarak kısaltır :zuha: bacım çok takılıyorsun yaa bırak gerek yok polemiğe Fenerbahçe söyleyecek son sözü haklıyız kazanacağızz :D

O değil de acaba botoks yaptıran mafya babası varmıdır :dusun:
tarz olur he .Ss

Geri