Biz Kızlarımıza Hep Güvendik Ama Sokaklar,İnsanlar Kötüydü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
12715515_1662464357340082_6876695003685450250_n.jpg

11 Şubat 2015
İşte o kara gün
Bitmeyen öfke
Dinmeyen acı
Susmayan çığlık
Durmayan göz yaşı
Türkiye kan ağladı bugün
Sen , huzur ile uyu
Seni asla unutmayacağız ÖZGECAN
Melekler yoldaşın olsun

'Beğen' butonuna bastım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Tabi ki bu olayı hoş bulduğum değil ama böyle masum insanların hunharca katledişlerini hatırlamak ve yüreklerde yaşatmak güzel bir şey.

Allah rahmet eylesin.

Türkiyede kadınlar için özel yasalar olmalı, yoksa bu sahneyi çok göreceğiz

İlk değil son olmayacak bunu hepimiz biliyoruz.
Aydınlık gelecek umudumuz hep var ama biz görür müyüz bilemem

Çünkü lanet olası ataerkil kafa ve vicdanlar erkeği üstün görüp kadını asagiliyor ve o erkekleri kadınlar yetişiyor toplum buna göz yumuyor. Yasalar koruyor.

Dunde hayvan pazarinda bavul icinde parcalanmis kadin cesedi bulunmustu.

Gecen hafta da terkedilmis bir barakada yanmis erkek cesedi bulunmustu.

Tabikide hepsi her sekli cinsiyet ayirtmaksizin kotu ve aci verici bir durum.

Allah kimseye yasatmasin. Yasayan ailelere sabr versin.

Annesinin o sözleri hala aklımda "Çok acı çekmiştir kızım, keşke silahla öldürselerdi" hangi vicdan sızlamaz bu cümle karşısında

Sen oldun yetmedi,
Ardindan seni bir kac kez daha oldurdurler
Bir delikanli adinla uyanacakti olmadi
Cok gorduler

Ozgecan'a

Duam son olması ama olmayacak , olmadı da.Özgecandan sonra nicelerine tecavüz edildi niceleri öldürüldü. Mekanın cennet olsun Özgecan

Üstte yazılan kızlarımıza güvendik cümlesine de inanmıyorum üzgünüm. İnsanlar kızlara biraz güvenmiş olsaydılar belki bu kadar kötü durumda olmazdık şimdi.

Neyse ailesine sabır diliyorum yeniden, bu acıya nasıl sabredilirse artık.

Rabbim yapanların iki yakasını bir araya getirmesin inşallah, Çocuklarımızı dışarıya çıkaramaz olduk. Bu ülke bunları haketmiyor.

Bu gibi durumlarda kişi erkek olduğuna hicap duyuyor.

Kadın ve kızları 1 istismar ve tecavüze uğramasın diye evlere kapatmak çözüm değildir, bu düşünce eyleme geçirilmek isteniyor ve bazı gerizekalılar bunu uyguluyor, bu çare değil, bu durum kadını korumaz, çünkü bu bela aile içinde dahi mevcut.

Kadınlar ve kızlar dışarıda olacaklar, bu hususta geri adım atılmamalıdır.

kendi anasini bacisini koruyan yada yan gozle baktirmayan neden baskasinin anasina kizina yan gozle bakar?

Allah gani gani Rahmet eylesin

siddet uygulayan sinirlendine seytan olan erkeklerde ne b.k yiyosa yesin ama kendine gelsin

Geri