“Biz evde dizi izliyorduk”

Konu sahibi son olarak 3638 gün önce görüldü
Yugoslavya parçalanırken halk: “Biz evde dizi izliyorduk” demişti.

Bir yılda defalarca İhale yasası degişir, Hukuk perişan ve Ekonomide fren patlamış Amerikan Doları üç Lirayı aşmış,degil istikrar, aralık sonunun öngöremiyoruz, YABANCI YATIRIMCI gelmiyor, aksine hisse satıp ülkeden kaçıyor.

AKP ekonominin ipini elinden kaçırmış, üç yıl kuralını kendi koymuş, kendi bozmuş RTE ve Abu Meymune Fotokopi sadrazam,bu haliyle hangi sözü verecek de biz de inanacak kadar aptal mı olacagız.?

DOGU VE GÜNEYDOGU da,Kalleş PKK, ASKER,POLİS VE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE SALDIRI Yapıp,İmralı canisi APO direktifi ve RTE emriyle Valiler seyirci kalırken-Bu vatan için ŞEHİTLER VERİLİRKEN BU AKPKK HÜKÜMETLERİ VE KASIMPAŞA ÇOPARI KAÇAK SARAY DİKTATÖRÜ RTE ve Şürekası BAKIN NELER YAPIYORLAR:

Doğu’da:
Karakolu bastılar, dört şehit…
Batı’da:
Beykoz ormanları imara açılıyor, araziyi karadan gezip beğenen Arap şeyhi “bir de havadan göreyim” dedi…

*

Doğu’da:
Binbaşı şehit oldu…
Batı’da:
Çeşme’de iki koy AKP’yi destekleyen işadamlarına satıldı…

*

Doğu’da:
Bir üsteğmen, bir onbaşı, iki er şehit…
Batı’da:
İstanbul Avcılar’daki dev liman Kumport Hong Kong’lu Casco Pasifik’e gitti…

*

Doğu’da:
Üç şehit…
Batı’da:
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi de yüksek rant kurbanı, arazisi ve ormanı satılıyor…

*

Doğu’da:
Pervari’de sekiz şehit…
Batı’da:
Bodrum Tilkicik Koyu, villalar, eğlence mekanları, otel yapılmak üzere Bilal’in arkadaşı Mansimov’un şirketi Palmali Group’a satıldı…

*

Doğu’da:
Dağlıca’da 16 şehit…
Batı’da:
Yandaşların kapattığı Palamutbükü, Akçabük, Akvaryum, Kargılı, Çökertme, Pınar Yarımadası dahil 12 koy ve yarımada imara açıldı…

*

Doğu’da:
Polise tuzak; 13 şehit…
Batı’da:
Çivi çakılamaz sit alanına yapılan Urla villaları kılıfına uydurulup yasallaştı…

*

Doğu’da:
Vatanın bir tek kaya parçasını vermemek için ölüyor yiğitler…
Batı’da:
Vatanı yiye yiye bitiremediler…

*

Böyle olunca; Rize meydanındaki Atatürk heykelini kaldırıp yerine utanmadan bardak veya AYakkabı kutusu koymaları normaldir…
Kutu koysalar daha iyi olur…

Bu vasatta halk, bütün bu olup bitenlerden haberdar olmasın, gerçekleri görmesin, Amerika merkezli şeytan planlarını duymasın, görmesin, bilmesin diye televizyon başına oturtulmuş, çakılmış, sabitlenmiş durumdadır.
Bölge Müslüman halkının mıh gibi çakılıp, pür dikkat izlediği televizyon dizileri insanımızı içinde yaşadığı gerçek dünyadan uzaklaştırıp başka sanal dünyalarda gezdiriyor, uyutuyor, uyuşturuyor, beynini yıkıyor, embesilleştiriyor. Aşk meşk merkezli entrika, alavere dalavere, kimin eli kimin cebinde hikâyelerinin anlatıldığı bu dizlerde çok zengin, çok yakışıklı erkeklerin, çok güzel kadınların, lüks villalarda, lüks otomobillerde, çok pahalı elbiseler içinde geçen karmakarışık aşk olayları ile halk uyutuluyor.
Milletimiz vatanı, devleti, bayrağı, dili, dini, kültürü, kimliği üzerinde oynanan bu Haçlı Siyonist oyunlarının ne olduğunu öğrenme, bilgilenme ve bilinçlenme çabası içinde olmazsa, kendisini televizyon dizileriyle uyutmaya devam ederse, galiba sonunda Türkiye parçalanırken: “Biz evde dizi izliyorduk” diyecektir. Türk milleti titreyip kendine dönerse, inşaallah böyle deme ihtiyacı duymayacaktır.

Bu arkadaş sadece akp yi kötülemek için üye olmuş sanırım. Bütün konuları böyle, ne diyorlar bunun adına provakasyon mu ?:)

Biz bu forumda bunun dışında da bir şeyler yapıyoruz tavsiye ederim , siz de deneyin.

Doğru.
Beyni uyusmuş insanlar topluluguyuz ama baş kaldıracak kadar da bilince sahip değiliz biz devletine baş kaldiranlarin hain olduğunu düşünen bir toplumuz öyle öğretilmis hele de şu zamanda tepkini gösterdiğin vakit hatırı sayılır bir topluluğun karşına çıkardığı engelleri düşününce insan memleketi ben mi kurtaracagim diye düşünüyor ister istemez.
Bülent Ecevite yazar kasa fırlatan vatandastan "ananida al git" lere gelen süreçte kaybettiğimiz çok şey var.

Bu arkadaş sadece akp yi kötülemek için üye olmuş sanırım. Bütün konuları böyle, ne diyorlar bunun adına provakasyon mu ?:)

Biz bu forumda bunun dışında da bir şeyler yapıyoruz tavsiye ederim , siz de deneyin.

Forumun temeli tartışmatır, tartışmanın temeli ise eleştiridir.
AKP'nin çıkar için yaptıklarını gayet iyi açıklamış bence sizde ülkenin geleceği hakkında fikir ve görüş edinseniz iyi olur. Eğer bunun aksi söz konusu ise dediğiniz gibi başka konularda var denemeni tavsiye ederim.

AKP'nin çıkar için yaptıklarını gayet iyi açıklamış bence sizde ülkenin geleceği hakkında fikir ve görüş edinseniz iyi olur. Eğer bunun aksi söz konusu ise dediğiniz gibi başka konularda var denemeni tavsiye ederim.

Ben tartışma görmüyorum konularda, siz görüyorsanız tartışın. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim. Yeterince fikir ve görüş ediniyorum siz de herkesi iyi takip edin diye tavsiye edip iyi günler diliyorum.

Avrupanin bugun turkiye ile savasmaya cesareti dahi yok sizdeki bu neyin kafasi cok merak ediyorum cunku karsilarinda sapka giyecek biri degil etek giydirecek bi adam var sizin yuzunuzden erdogan holigani oldum asdnfmf

Şapka giyecek birilerinin yaptığı devrimler sayesinde bugün T.C nin varlığı muhafaza ve müdafaa ediliyor neyse ki:)

Provokasyon nedir acaba bilgilendirir misiniz?

Gerektiği kadar fikir sahibisinizdir buna eminim

Provokasyon nedir acaba bilgilendirir misiniz?

Gerektiği kadar fikir sahibisinizdir buna eminim

Arkadaşın açtığı konuda bir abartı göremedim.
Olanı sade bir dille anlatmış buraya Türkiyenin AB kapısında köpek olarak çizildiği karikatürü atsam bu provokasyondur. Bence olaylara yukarıdan bakmanız lazım

Arkadaşın açtığı konuda bir abartı göremedim.
Olanı sade bir dille anlatmış buraya Türkiyenin AB kapısında köpek olarak çizildiği karikatürü atsam bu provokasyondur. Bence olaylara yukarıdan bakmanız lazım

o arkadaş hep bu konuları açıyor haberden çok iddialar üzerine ikincisi yok Erdoğan ve Apo direktifi üzerine gibi sözler kaçak saray diktatörü gibi sözler provokasyondur yada siz anlamını bilmiyorsunuz Erdoğan taraftarlığı yapanlar için bunun kışkırtıcı olmadığını nasıl söyleyebiliriz ki (iddiadan öte değil bu sözler )sizin görüşünüz ona karşıt olduğunuz için elbette ki abartı görmeyeceksiniz aksini düşünmek çocukluk olurdu zaten

Ben şahsen hiç bir siyasiyi desteklemiyorum ama bunun en azından kışkırtıcı sözler olduğunu kabul edebiliyorum

Olaylara yukarıdan bakacak olsak tek eleştirdiğimiz bu forumda Erdoğan olmazdı

Ecevit dönemini hatırlıyorum IMF nin kapısına köpek olarak bile kabul edilmiyorduk güvenmedikleri için:D bazı arkadaşlar bunlardan bahsetmiş konuda mesela ben kimsenin o zamanları eleştirdiğini görmedim bu forumda siz yenisiniz görürsünüz umarım demek istediğimi

Eceviti ovdugumu düşünmeniz bir enteresan.
Gerçekten komik vatandaşın o zaman ki baş kaldırıp koydukları tepkilerden bahsediyorken bi nevi elestirdigimi düşünme zahmetine girmemissiniz.

Ecevit dönemini hatırlıyorum IMF nin kapısına köpek olarak bile kabul edilmiyorduk güvenmedikleri için:D bazı arkadaşlar bunlardan bahsetmiş konuda mesela ben kimsenin o zamanları eleştirdiğini görmedim bu forumda siz yenisiniz görürsünüz umarım demek istediğimi

Dostum burada ki yazımların ve düşüncelerin yanlış.
İMF kim ki Eski Büyük Osmanlı Yani Türkiye kapısında köpek olsun.
Kişiler geçicidir Kurumlar kalıcı. Yani Rahmetli Ecevit gitti Kalan Gene Türkiye.

Dostum burada ki yazımların ve düşüncelerin yanlış.
İMF kim ki Eski Büyük Osmanlı Yani Türkiye kapısında köpek olsun.
Kişiler geçicidir Kurumlar kalıcı. Yani Rahmetli Ecevit gitti Kalan Gene Türkiye.

o zamanki gazeteleri araştır haberleri de istersen imf den borç istiyorduk dileniyorduk adamlar borç para verecek kadar bile güvenmiyordu bize düşüncelerim yanlışta o dönemlerdeki haberlerin hepsi mi yalandı ? Bak sana dönemin gazetesi

Ben zaten dönemden bahsediyorum

Küçük Ev'i izliyorduk. O zamanlar Bihter yoktu. Bi baktık memleket çökmüş. 34. bölümdeydik.

o zamanki gazeteleri araştır haberleri de istersen imf den borç istiyorduk dileniyorduk adamlar borç para verecek kadar bile güvenmiyordu bize düşüncelerim yanlışta o dönemlerdeki haberlerin hepsi mi yalandı ? Bak sana dönemin gazetesi

Ben zaten dönemden bahsediyorum

https://www.google.com.tr/url?sa=i&...nUBdf8IuPIwBzbdDr_GA8gLA&ust=1466774180262924

Yahu demek istediğimi anlamamışsın ki ama sen :)
Tamam bunlar doğru haber hepsi.
Ben senin bunu ifade ediş tarzını yanlış buldum.
Yani diyorum ki Köpek gibi benzetmesi olmamış.

sezon finali olacak mı dizide? gidip hep beraber tatil yapalım bence, bronzlaşalım aga

o arkadaş hep bu konuları açıyor haberden çok iddialar üzerine ikincisi yok Erdoğan ve Apo direktifi üzerine gibi sözler kaçak saray diktatörü gibi sözler provokasyondur yada siz anlamını bilmiyorsunuz Erdoğan taraftarlığı yapanlar için bunun kışkırtıcı olmadığını nasıl söyleyebiliriz ki (iddiadan öte değil bu sözler )sizin görüşünüz ona karşıt olduğunuz için elbette ki abartı görmeyeceksiniz aksini düşünmek çocukluk olurdu zaten

Ben şahsen hiç bir siyasiyi desteklemiyorum ama bunun en azından kışkırtıcı sözler olduğunu kabul edebiliyorum

Olaylara yukarıdan bakacak olsak tek eleştirdiğimiz bu forumda Erdoğan olmazdı

Dostum 21. yy savaşlar silahla askerle olmaz. Bu yüzyılın savaşı ekonomidir, Türkiye sözüm ona ecevit döneminde gelişen ülke durumundayken şuan dikta rejiminin dayatıldığı bir ülke oldu. Köpek demişken TC vatandaşı olarak yurt dışında düşürüldüğümüz hatta düüştüğümüz durum o zamanları bile mumla aratıyor.

Oslo ve imralı tutanakları açıklandığında direktifle hareket edip etmediğini görürüz.
Saray'ın kaçak saraydakinin ise diplomasız bir CB olduğunu sokaktaki çocuklar bile biliyor.
Beyaza beyaz siyaha siyah demek erdem değildir doğruları söyleyerek erdemli olunmaz.
Doğruları savunarak erdemli olunur.

oturun evinizde
sizi sokağa çağıranlar çıksın

Geri