-
-
-
-
-
Hatırlarsınız akp genek başkanı recep tayyip erdoğan bir basın açıklamasında;
"NATA GÜÇLERİNİN LİBYADA NE İŞİ VAR DİYE ÇIKIŞMIŞ VE MÜSLÜMAN KARDEŞİME DOKUNMAM DEMİŞTİ."
çok geçmedi bri kaç gün sonrasında yeni bir açıklma geldi.
"NATO GÜÇLERİ İLE LİBYANIN LİBTYALILARA AİT OLDUĞUNU TESCİL VE TESKİN ETMEK İÇİN LİBYAYA MÜDEHALE ETMEKTEDİR"
diyerek libyadaki müslüman kardeşini öldürmek için emparyelist ve kapitalis şer odakları ve dış güçlerle birlikte limyayı vurmuştu bakalım vurduğumştu.
bakalım vurduğu limya kimdi neydi.
Kıbrıs barış harekatında Amerika'ya kafa tutarak,
Türkiye'ye yardım ettiğini,
1970`lerdeki petrol krizi sırasında Türkiye`ye ucuz petrol veren tek lider olduğunu,
Amerikan ambargosunu yararak, Türk silahlı kuvvetleri'ne 25 tonluk roket ve 4 uçak dolusu askeri mühimmat hibe ettiğini,
Türkiye'ye gönderilecek malzemelerin uçaklara yüklenmesinde bizzat yardım ettiğini ve sırtında uçaklara malzeme taşıdığını,
Amerika ve İngiltere'nin Libya'daki tüm askeri üslerini
kapattığını,
Bütün yabancı bankaları ve petrol işletmelerini kamulaştırdığını,
Amerika'nın 15 nisan 1986'da trablus ve bingaziye düzenlediği hava saldırısında evlatlık kızını kaybettiğini ve eşiyle iki çocuğunun yaralandığını, İtalya'nın karşısına göğsünde Ömer Muhtar fotoğraflarıyla çıktığını, biliyor muydunuz???
Kibris baris harekati sirasinda donanmamiza ait firkateynlerden biri yanlislikla vuruluyor, Kaddafi Libya'dan direk gemi gonderiyor ve yaklasik 500 askerimizi denizde bogulmaktan kurtariyor.
1974 Kıbrıs harekatında 10 tane savaş uçagını verdi mersin mut ilçesinde kaysı agaçlarının arasında saklandı harekat süresınce bu uçaklar muttan ikmal yaptı indi kalktı...ayrıca bu uçakların kaddafi tarafından verildigini selametçiler amerikaya bildirdi
BİZ DOST KURT´LARI KÖPEKLERE BOĞDURDUK !
Ayrica Kaddafinin ülkesine yaptıkları...
1- Libyada elektirik su bedava,
2-Tüm eğitim ve öğretim (ilkokul -lise -üniversite) bedava,
3-petrol fiyatı 0.1 nerdeyse oda bedava,
4-evlenmek isteyen gençlere istekleri doğrultusunda 150 m karelik dayalı döşeli evler bedava....
5-eğitimini bitiren her kesin işi hazır....
6-çalışmayanlara aylık 1500 knedi parasıyla maaş bedava....geri ödemesi yok...
7-üniversiteyi yurt dışında okuyan gençlerin harçlarını geri dönüşümsüz karşılıyor...
8-çoçukların sağlıklı yetişmeleri için gıdalar bedava.....
Bu adam mı zorba şimdi , yoksa akp genel başkanı recep tayyip erdoğan mı??
"NATA GÜÇLERİNİN LİBYADA NE İŞİ VAR DİYE ÇIKIŞMIŞ VE MÜSLÜMAN KARDEŞİME DOKUNMAM DEMİŞTİ."
çok geçmedi bri kaç gün sonrasında yeni bir açıklma geldi.
"NATO GÜÇLERİ İLE LİBYANIN LİBTYALILARA AİT OLDUĞUNU TESCİL VE TESKİN ETMEK İÇİN LİBYAYA MÜDEHALE ETMEKTEDİR"
diyerek libyadaki müslüman kardeşini öldürmek için emparyelist ve kapitalis şer odakları ve dış güçlerle birlikte limyayı vurmuştu bakalım vurduğumştu.
bakalım vurduğu limya kimdi neydi.
Kıbrıs barış harekatında Amerika'ya kafa tutarak,
Türkiye'ye yardım ettiğini,
1970`lerdeki petrol krizi sırasında Türkiye`ye ucuz petrol veren tek lider olduğunu,
Amerikan ambargosunu yararak, Türk silahlı kuvvetleri'ne 25 tonluk roket ve 4 uçak dolusu askeri mühimmat hibe ettiğini,
Türkiye'ye gönderilecek malzemelerin uçaklara yüklenmesinde bizzat yardım ettiğini ve sırtında uçaklara malzeme taşıdığını,
Amerika ve İngiltere'nin Libya'daki tüm askeri üslerini
kapattığını,
Bütün yabancı bankaları ve petrol işletmelerini kamulaştırdığını,
Amerika'nın 15 nisan 1986'da trablus ve bingaziye düzenlediği hava saldırısında evlatlık kızını kaybettiğini ve eşiyle iki çocuğunun yaralandığını, İtalya'nın karşısına göğsünde Ömer Muhtar fotoğraflarıyla çıktığını, biliyor muydunuz???
Kibris baris harekati sirasinda donanmamiza ait firkateynlerden biri yanlislikla vuruluyor, Kaddafi Libya'dan direk gemi gonderiyor ve yaklasik 500 askerimizi denizde bogulmaktan kurtariyor.
1974 Kıbrıs harekatında 10 tane savaş uçagını verdi mersin mut ilçesinde kaysı agaçlarının arasında saklandı harekat süresınce bu uçaklar muttan ikmal yaptı indi kalktı...ayrıca bu uçakların kaddafi tarafından verildigini selametçiler amerikaya bildirdi
BİZ DOST KURT´LARI KÖPEKLERE BOĞDURDUK !
Ayrica Kaddafinin ülkesine yaptıkları...
1- Libyada elektirik su bedava,
2-Tüm eğitim ve öğretim (ilkokul -lise -üniversite) bedava,
3-petrol fiyatı 0.1 nerdeyse oda bedava,
4-evlenmek isteyen gençlere istekleri doğrultusunda 150 m karelik dayalı döşeli evler bedava....
5-eğitimini bitiren her kesin işi hazır....
6-çalışmayanlara aylık 1500 knedi parasıyla maaş bedava....geri ödemesi yok...
7-üniversiteyi yurt dışında okuyan gençlerin harçlarını geri dönüşümsüz karşılıyor...
8-çoçukların sağlıklı yetişmeleri için gıdalar bedava.....
Bu adam mı zorba şimdi , yoksa akp genel başkanı recep tayyip erdoğan mı??