Biz de Sayalım Bakalım

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
Hep merak etmişimdir şafak saymak nasıl bir duygu diye. Bizim ailede giden de yok gidecek de askere. Yani bana en yakın kişi olarak askere gidecek olan sevgili Kır abiicaazımın şafağını saymak en mantıklısı olacak zannımca :dyg:

yalnız'ın da sevdiceği sevgili abicaazımm Kır'ın şafağını sayalım bakalım.
Yalnızcım al canım bu konu senin olsun, yaz buraya istediğini sonra başlığı senin üzerine geçirtiriz olmadı :honk:

Başla bakalım içindekileri dökmeye, ileride okuduğunda gülümsersin belki de :)

Hayırlı tezkereler dilerim abime de :)

nannnnn aglamak uzereyim şu anda:(((((((bi bakmısım 365 gun gecmiş bende buna okuyomusum.gelirmiki o gunler be ya

Hayırlı olsun sayfası, en kısa zamanda bitirsin gelsin inşallah. Kavuşsun yalnız ına :)

nannnnn aglamak uzereyim şu anda:(((((((bi bakmısım 365 gun gecmiş bende buna okuyomusum.gelirmiki o gunler be ya

Geçen yıl bu zamanları hatırla :) o rezilliklerimiz, bitse de gitse dediğimiz hallerimiz.. Daha dün gibi.. Zaman hızlı bişeydir belki de en hızlısı ve hızlı şeyler çabuk biter giderler :honk:

Artık bi amacın bi umudun uğraşacak düşünecek bişeyin var.. Şafak doğan güneş diyeceğin günün umuduyla şu anki halinden daha iyi olacaksın emin ol :srl:

Geçen yıl bu zamanları hatırla :) o rezilliklerimiz, bitse de gitse dediğimiz hallerimiz.. Daha dün gibi.. Zaman hızlı bişeydir belki de en hızlısı ve hızlı şeyler çabuk biter giderler :honk:

Artık bi amacın bi umudun uğraşacak düşünecek bişeyin var.. Şafak doğan güneş diyeceğin günün umuduyla şu anki halinden daha iyi olacaksın emin ol :srl:
zor bi amaç ama napcan işte hayat.valla duygulandım naannnnn.ben gecen senyı o kadar cok özlüyomki anlatamam.....

zor bi amaç ama napcan işte hayat.valla duygulandım naannnnn.ben gecen senyı o kadar cok özlüyomki anlatamam.....

Ben de çok özlüyorum.. Stajdan kaçışlarımız, garsonlarla ilişkilerimiz, her yerde ezilişimiz, bahar gelinceki hallerimiz, bizdeki toplantılarımız, telefon şakalarımız, ders çalışmaya çalışmalarımız :)
Kır abimin borsadan voleyi vuramayışları, kero bana laf getirme deyişleri, kampüste sardığımız tütün :D aksiyon dolu diksiyonuyla hep haklı çıkışları falan güzeldi nan :D

[YOUTUBE]y9p5W__YEKE[/YOUTUBE]

yalnız şafak kaç :heyoo:
Hem gel biraz nostalji yapalım :srl:

Ben de çok özlüyorum.. Stajdan kaçışlarımız, garsonlarla ilişkilerimiz, her yerde ezilişimiz, bahar gelinceki hallerimiz, bizdeki toplantılarımız, telefon şakalarımız, ders çalışmaya çalışmalarımız :)
Kır abimin borsadan voleyi vuramayışları, kero bana laf getirme deyişleri, kampüste sardığımız tütün :D aksiyon dolu diksiyonuyla hep haklı çıkışları falan güzeldi nan :D
o tutun sarmamız unutulmuya parasızlıgın gözu cıksın

hoppppppp ordayımmmmm :)

ydakR.png

Beğen tuşunu bulmuşsun ya çok mutlu oldum kesinlikle öyp yapmalıyım iyi bi öğretmen olucam ben :dyg:

kero calıstınmı ?yok sevil hiç çalışmadım okula erken gidekmi bana anlatsana
hatırladınmı muhabbetleri:)

Hee nasıl hatırlamam :D Ben de hep karambole gidiyordum nan, forumlar daha tatlı geliyordu :p Ama o son virajda tek ders ve beklenmeyen bütte hayatım boyunca çalışmadığım kadar çalışmıştım bi de tek başıma :D

Hee nasıl hatırlamam :D Ben de hep karambole gidiyordum nan, forumlar daha tatlı geliyordu :p Ama o son virajda tek ders ve beklenmeyen bütte hayatım boyunca çalışmadığım kadar çalışmıştım bi de tek başıma :D
sen derse calıştıgın zamnlarda hatırlarsan birini keklediydik guya sen bayıldıydın:)

sen derse calıştıgın zamnlarda hatırlarsan birini keklediydik guya sen bayıldıydın:)

Ahahahha :D Telefon şakalarımızdan o da nasbini almıştı :zuha: Çok beddua aldık nan. Bence o yüzden hiçbirimizin işi rast gitmiyor. (Çağdaş hariç) :honk:

Onu bunu harddiktir de şafak kaç nan :honk: Konu açtık o kadar saymıyorsun hiç :honk:

Geri