Biz Beraberken Hayat Güzel | Dostum'a !

Konu sahibi son olarak 3026 gün önce görüldü
Yüreğinin güzelliği gözlerine yansıyan ßiricik' Meleğim ; Sen öyLe özeLsinki içimde , Kalbimin Taaaa İçindesin En GüzeL Yerindesin.. Seni anLatmaya ne keLimeLer yeter ne de benim yüreğim dayanır.. Hayatında hep zorLukLa karşıLacaksın, bu zorLukLar seni yıLdırmasın AsLa ! .. Hep dik dur 'Hayat'a Karşı' ..
Ve ßu ZorLukLarda arkanda yanından yörende destekçin hep ben oLurum inşaLLah.. Hayata Karşı Hep Beraber oLuruz. BaşarıLarında beraber güLeriz, beraber eğLeniriz .. BaşarısızLıkLarında beraber hırsLanırız, beraber ağLarız ve beraber 'daha iyisi'ni' yapmaya çaLışırız.. ßu güne kadar iyi günümde kötü günümde hastaLığımda sağLığımda yanımda oLdun.. Kardeşim gibi Can'dan Öte Can Gibi.. Ağladığımda omzunda ağLadım.. Yeri geLdi KendimizLe ALay Ettik .. ÖyLe AnLar GeLdi ki ßitti Dedik.. Ama ßitmediğini Yine hep beraber öğrendik..

KahkaLarımız Isıtırdı ßu Soğuk Şehri .. ßiz ßeraberken Hayat GüzeL ..

KARDEŞİM ; ßundan 10 sene sonra biLe oLsa ßu Can SeninLe oLacak.. ßi YerLerde KARDEŞİM var diyebiLeceksin.. ÖyLe ßir Kardeşsin ki ' Kanımız Ayrı Canımız ßir ' .. ßeni Dost Gördüğün Kadar Yanında, Kardeş Olduğun Kadar SeninLe , Can ßiLdğin Kadar Can'ındayım ..
Peki Sana SöyLeyeceğim ŞeyLer ßiter mi ? ..

- ßitmez.

ßiz SeninLe ßirbirimizi tamamLıyoruz. GözLerimizLe ßiLe ßirşeyLeri AnLatabiLiyoruz ßirbirimize . (Çoook YetenekLiyiz Lan :D )
ßak Can Dündar Abi Ne Demiş ; Tam ßizi AnLatmış ;

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...

'Nereden çıktın bu vakitte' dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; gözünün dilini bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...

Şey Lan ßen ßu Not'u Niye Yazıyodum Unuttum Ohaaa ßanaaa Tamam Saadete geLiyorum .d

Saadet ßöLümü ; (Bu ne Lan Giriş Gelişme Sonuç gibi oLdu haha :D )

İyi ki Doğdun Canım , İyiki Varsın.. 'İyi ki Varsın CümLesi Herkese SöyLenmez ' ( Değerini ßiL Hışto Şımarıyım Deme ALırım Ayağımın ALtına :D )

ßitiş ;

ULan ßiraz daha uzatırsam ağLicam haaa ! ßiLiyosun SuLu Gözün Tekiyim :) Aşkuşşş Hep Hayatımda oL , Hiç Çıkma Çıktığında ;

..........................

( Biiiipp demek İstiyorum ki Yazımın KaLitesi ßozuLmasın :D )

ßeni Unutursan;
Kafan Kopsun Kanının Akışını İzLiyim :D
Ciğerin Yansın ßeter oL :D
Hayatının Geri KaLanını BüLent Ersoy'u izLeyerek Ajdar'ı DinLeyerek Geçir (ßu FazLa Ağır oLdu ßeeee :D )

Yok Sana ßirşey oLmasın, ßeni Unutursan (Ki ßu İhtimaL ßiLe oLmamaLı Ama Neyse :D )

CANIN SAĞOLSUN...:)

Ve ;
Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan 'KARDEŞ OLABİLDİĞİM' kadar burdayım..

10 Mart 2011 Perşembe

Küp'üme yazdıgım dogumm yazısı koymak geldi içimden fekat şiir gibi değil nereye açsam bilemedim yine en sonunda buraya actım konuyu neyse velhasıl kelam okuyanlara teşekkürler.

Geri