Biyografi filmleri - En iyi biyografi filmleri

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Biyografi filmler , en iyi Biyografi filmler , en güzel Biyografi filmler , Biyografi film izle , Biyografi film seyret , Biyografi film türleri , Biyografi film hd izle , Biyografi film hd seyret

Sevgili Biyografi Filmi Sevenleri ,

Bu başlık altından tüm zamanların en iyi Biyografi filmlerini bulabilirsiniz.
Biyografi filmi seviyor ve izlemekten zevk alıyorsanız bu sayfadaki filmler tam size göre.

Sizler de beğendiğiniz Biyografi filmlerini ekleyerek katkıda bulunabilirsiniz.

pel-1469801900.jpg

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Biyografi , Dram , Spor
Süre: 107 Dak.
Yönetmen : Michael Zimbalist, Jeff Zimbalist
Oyuncular : Kevin de Paula , Seu Jorge , Mariana Nunes , Milton Gonçalves , Vincent D'Onofrio
Seslendirenler : Adriano Aragon
Senaryo : Michael Zimbalist , Jeff Zimbalist
Yapımcı : Brian Grazer , Colin Wilson
Diğer Adı : Pele

Film Özeti
Dünyaca ünlü eski futbolcu Pele'nin Sao Paulo ile meydana çıkışını anlatan bir film izleyeceksiniz. 1950 yılında Brezilya, Dünya Kupası'nı Uruguay'a keybetti. Bu yıldan sonra Dünya Kupası'nı kazanmak Brezilya ve ülkedeki tüm vatandaşlar için artık bir memleket meselesi haline geldi. Pele, o yıllarda fakir bir mahallede yaşıyordu. Kimseden görmediği, kimseden ilham almadığı, kendisine has oyun tarzıyla daha 16-17 yaşlarında çevresindeki insanları şaşırtmayı başardı. Bir şekilde Sao Paulo'nun seçmelerine davet edilen bu genç çocuk, 1958'de İsveç'teki Dünya Kupası Şampiyonası'nda Brezilya Milli Takımı'nın en büyük kozu oldu.

boş boş yazmak istemiyorum. geniş bi zamanda görselli eklerim hacım. konu güzel tebrikler.

Frida bu kategori de en sevdiğim filmlerden biridir başrol Salma Hayek.

Bir diğer favorim abd başkanı Lincoln biyografisidir ki oldukça enfes bir film 2012 yapımı

Lincoln (Lincoln)
PUAN 7.3 /10
Yapım : 2012 ABD
Tür : Biyografi, Dram, Savaş, Tarih
Süre : 150 Dak.
Yönetmen : Steven Spielberg
Oyuncular : Joseph Gordon-Levitt , Tommy Lee Jones , Daniel Day-Lewis , Lee Pace , Sally Field

Geçiyorum bir diğer gerçek hikaye'ye

Patch Adams (Robin willams hayranı biri olarak intihar ettikten sonra tekrar izleyip aglamistim ustelik)

Patch Adams (Patch Adams)
PUAN 8.3 /10
Yapım : 1998 ABD
Tür : Biyografi, Dram, Komedi
Süre : 115 Dak.
Yönetmen : Tom Shadyac
Oyuncular : Robin Williams , Philip Seymour Hoffman , Bob Gunton , Monica Potter , Michael Jeter
Senaryo : Steve Oedekerk , Maureen Mylander

demir-yumruk-1475759635.jpg
[/CENTER]

Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Aksiyon , Biyografi , Dram , Spor
Süre: 105 Dak.
Yönetmen : Jonathan Jakubowicz
Oyuncular : Edgar Ramirez , Robert De Niro , Usher Raymond , Jurnee Smollett-Bell , Ana De Armas
Senaryo : Jonathan Jakubowicz
Yapımcı : Paul Webster , Jonathan Jakubowicz

Gerçek hayatı yaşantısını yansıttıkları için ben biyografi konulu filmleri daha çok izliyorum.

Geri