Bitmiş bir ilişkiden sonra size iyi gelen şey ne olmuştu?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Bitmiş bir ilişkiden sonra size iyi gelen şey ne olmuştu?

Next station dermişim.
şaka şaka
Eskide kalmadıysa hiçbir şey kurtarmaz.

Ben genelde yalnızlığı tercih ediyorum. Dağlık alan, keyfi 4-5 bira, sevdiğim müzikler..

Bilgisayar oyunları beyni uyuşturuyor. O ara sadece oyuna odaklanınca düşünmüyorsun pek bir şeyleri.

Kendıme dönuyorum ben , evıme döner gıbı kendı odalarıma siğinıyorum .
Öylesıne bır sessızlık bır sure hıç yasamamıscasına ...

Bilgisayar oyunları beyni uyuşturuyor. O ara sadece oyuna odaklanınca düşünmüyorsun pek bir şeyleri.
Bir şeylerden uzak kalmak için en iyi terapi bilgisayar ve mobil oyunlar.
Şu an günde 15 saat oynuyorum, dünyayı su basmış, ördeğin şeyin de olur mu modundayım.

Bir şeylerden uzak kalmak için en iyi terapi bilgisayar ve mobil oyunlar.
Şu an günde 15 saat oynuyorum, dünyayı su basmış, ördeğin şeyin de olur mu modundayım.
Keşke o kadar zamanım olsa oyun için harbiden iyi kafa dağılıyor. Gerçi pubg oynarken kafa dengi birine denk gelince hem fight hem muhabbet yine kafa fabrika ayarlarına dönüyor aga.

Beyzii diye biri var Beyza yani. Ara ara maç atıyoruz aylardır. Her defasında işaretlerle anlaşıyorduk ses veya yazışma yok. En sonunda yav abicim sen de mikrofon yok mu dedim. Demez olaydım sen nasıl bir hödüksün falan diyince afalladım. Regl zamanına denk geldik galiba.:D Şimdi karşılıklı popülerşiyoruz sadece.:D

Keşke o kadar zamanım olsa oyun için harbiden iyi kafa dağılıyor. Gerçi pubg oynarken kafa dengi birine denk gelince hem fight hem muhabbet yine kafa fabrika ayarlarına dönüyor aga.

Beyzii diye biri var Beyza yani. Ara ara maç atıyoruz aylardır. Her defasında işaretlerle anlaşıyorduk ses veya yazışma yok. En sonunda yav abicim sen de mikrofon yok mu dedim. Demez olaydım sen nasıl bir hödüksün falan diyince afalladım. Regl zamanına denk geldik galiba.:D Şimdi karşılıklı popülerşiyoruz sadece.:D
Senin oyun hangisi kardeşim.

İşe odaklanmak, işe odaklanmak, işe odaklanmak. Bu üç şey iyi geliyor.

Saç kestirmek yerine home office çıkıp iş hayatına atıldım. Şimdi salondayım yine yeniden

Geri