Bitmiş bir ilişkiden sonra size iyi gelen şey ne olmuştu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir şeylerden uzak kalmak için en iyi terapi bilgisayar ve mobil oyunlar.Bilgisayar oyunları beyni uyuşturuyor. O ara sadece oyuna odaklanınca düşünmüyorsun pek bir şeyleri.
Ne oynuyorsunBir şeylerden uzak kalmak için en iyi terapi bilgisayar ve mobil oyunlar.
Şu an günde 15 saat oynuyorum, dünyayı su basmış, ördeğin şeyin de olur mu modundayım.
İyi geliyor mu, peki ya sonra : )Bir şeylerden uzak kalmak için en iyi terapi bilgisayar ve mobil oyunlar.
Şu an günde 15 saat oynuyorum, dünyayı su basmış, ördeğin şeyin de olur mu modundayım.
Age of empiresNe oynuyorsun
Bittiği an ya da sonrası benim için değişkenlik göstermiyor.İyi geliyor mu, peki ya sonra : )
Keşke o kadar zamanım olsa oyun için harbiden iyi kafa dağılıyor. Gerçi pubg oynarken kafa dengi birine denk gelince hem fight hem muhabbet yine kafa fabrika ayarlarına dönüyor aga.Bir şeylerden uzak kalmak için en iyi terapi bilgisayar ve mobil oyunlar.
Senin oyun hangisi kardeşim.Keşke o kadar zamanım olsa oyun için harbiden iyi kafa dağılıyor. Gerçi pubg oynarken kafa dengi birine denk gelince hem fight hem muhabbet yine kafa fabrika ayarlarına dönüyor aga.
Beyzii diye biri var Beyza yani. Ara ara maç atıyoruz aylardır. Her defasında işaretlerle anlaşıyorduk ses veya yazışma yok. En sonunda yav abicim sen de mikrofon yok mu dedim. Demez olaydım sen nasıl bir hödüksün falan diyince afalladım. Regl zamanına denk geldik galiba.Şimdi karşılıklı popülerşiyoruz sadece.
![]()
Pubg mobile.Senin oyun hangisi kardeşim.