Bitmesi gereken iliskiyi zorlamak

Konu sahibi son olarak 643 gün önce görüldü
Unuttur bazıları icin, söküp atamamaktir. Kimin neler yaşadığını bilemeyiz ama ne kadar uzarsa o kadar yıpratır.

Kaçınılmazı ertelemektir ki iki tarafa da zararı olur.

Pişman olacağınız hareketlerden birisidir. Gelecekteki haliniz yanınıza gelebilse bu eylemi yapacakken sizi tokatlar.

Bu dürüm, bitmesi gereken çişi zorlamakla eş değer. Çiş ediyorsunuz bitecek ama hala zorluyorsunuz ne bileyim ıkınıyorsunuz sallıyorsunuz filan. Neden? Biraz daha işeyeyim diye.

Ya bırak bu çiş bitti artık anlasana!

:hppy:​

bitmişse bir ilişki
uzatmayın boşuna.

Bitecekse de bitene kadar yaşamayı seçmektir.

Carpe Diem

Arkadaşlıklar her zaman bitebilir. Aile bağları ömür boyu sürer. Herkesin herkes ile aile bağı olmayabilir. İşler o zaman iyice karışır. Ortada kalanlar bedel öder. Yeni ilişkilerde çocuklar kendi evlerinde evin yabancısı kalır. Ya sağlıkları bozulur, ya da sicilleri.

Yapılmaması gereken bir şey. Bunu mantıken herkes söyleyebilir. Ancak işin içinde duygu olduğunda, sanırım herkes "acaba bir şeyler değişir mi" umuduyla aşikar olanı zorluyor.

Bazı şeylerin bittiğini kabul edip zorlamameyı öğrenmek de belli bir olgunluk gerektiriyor sanırım. Çünkü uzatma turları, ikili ilişkilerde işe yaramıyor çoğu kez şahsi fikrim.

bitmesi gerektigine kim karar veriyor :)
mantik mi? iste o gecerli bir akce degil

Ben hep oyun sevdasına kaybettim, knight oynadığım zamanlarda dragon'a kasıyorum tabi ki egom H ye falan tamah etmiyor, neyse kızla sadece okulda birde savaşta öldüğümde gate'nin açılmasını beklediğim zamanlarda konuşuyorum. O zamanlar da msn var tabi ki, biraz konuşalım mı? bir şey söylemek istiyorum diyor sağ alttan da sürekli çıkıyor mesaj, tilt oldum "ayrılalım ya mesaj atıp durma, damageyi göremiyorum senin yüzünden" deyip ayrılmışlığım var. Gelmek istediğim nokta kime ne kadar çok değer verirsem vereyim bir anda benim için hiç olabiliyor.

Alleg den anlamsız hikayelerden bir başka kesit daha dinledik, diğer anlamsız hikayeye kadar esen kalın.

Misal benim bi’ ilişkiyi bitirmem için karşımdakinin sevgisinin bittiğini görmem gerekir. Ki, bence ortak paylaşım ancak bu sebeple bitebilir, aksi takdirde hiçbir güç beni yavuklumdan ayıramaz. Gerçekten sabırlı, fedakar, vefakar, cefakar ve çilekeşçe severim. He zamanında kazık attığım da oldu tabii. :melek:

Bir ilişki bitmemesi için zorlanıyorsa bitmemesi gerekiyordur.
Bitmesi gerekseydi zorlanmazdı bititilirdi zaten.

Sözlerim doğru, yinede liv :liv:

Cinsellikten ötürü olabilir.
Vardi öyle tanıdığım bir çift, birbirimizi en iyi biz tatmin ediyoruz deyip yıllarca ya hep ya hiç temalı psikopat bir ilişkileri vardı.

Bazi Yorumlar olmayan beynimi yakiyor.dd

neyle zorluyonuz?
ittirin açılır diye bir söz vardı. yoksa iste verilsin miydi o?
özlü sözler ansiklopedime bakmam lazım bi dakka.d

Gereksiz bir hamle. Devam etse bile o eski heyecan ve tutku olmuyor…

Geri