Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bi' yol

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
"Baraka" ve müteakiben "samsara"
İzlesene bi ara pür dikkat. :)
Sen seversin o kadar görsel söleni.
Sifir diyalogla cok derin cümleler birakiyor insanin aklina doğa.
barakayı izlemiştim ama tekrar hatırlattın yine izliyim hemen akabininde samsara ya bakıcam ilk defa duydum :)

"Baraka" ve müteakiben "samsara"
İzlesene bi ara pür dikkat. :)
Sen seversin o kadar görsel söleni.
Sifir diyalogla cok derin cümleler birakiyor insanin aklina doğa.

Dünyanın farklı köşelerinden ve kültürlerinden güzel kesitler sunuyor hem doğayı hemde toplumların allaha ulaşmadaki dinsel ritüellerini bence çok yalın ve sade olarak bize sunuyorlar. Bu belgeseli izleyip de kendini insanlığı yada bu gezegeni sorgulamayan yoktur sanırım.

Samsarayı ilk fırsatta bulup izlicem onun için de yorum bırakıcam buraya :)

Dünyanın farklı köşelerinden ve kültürlerinden güzel kesitler sunuyor hem doğayı hemde toplumların allaha ulaşmadaki dinsel ritüellerini bence çok yalın ve sade olarak bize sunuyorlar. Bu belgeseli izleyip de kendini insanlığı yada bu gezegeni sorgulamayan yoktur sanırım.

Samsarayı ilk fırsatta bulup izlicem onun için de yorum bırakıcam buraya :)

Iletisim fakültesinde dersine ziyaretci oldugum bi hoca,
"seyler, perdeye diyalogsuz aktarilmalidir. gerek duyulmadikca diyalog kullanilmamalidir" minvalde bi yorum yapmisti.
Hocanin degindigi hususu baraka ve samsara'da cok iyi gözlemleniyor,
senin dedigin gibi, sosyolojik ne cok yara, "öz" mefhumuna giden ne cok din-inanc varsa görüntülerin kendisi sifir kalabalıkta sunulmus bize.
Samsara icin link
İyi seyirler :)

Iletisim fakültesinde dersine ziyaretci oldugum bi hoca,
"seyler, perdeye diyalogsuz aktarilmalidir. gerek duyulmadikca diyalog kullanilmamalidir" minvalde bi yorum yapmisti.
Hocanin degindigi hususu baraka ve samsara'da cok iyi gözlemleniyor,
senin dedigin gibi, sosyolojik ne cok yara, "öz" mefhumuna giden ne cok din-inanc varsa görüntülerin kendisi sifir kalabalıkta sunulmus bize.
Samsara icin link
İyi seyirler :)
nargile yapmıştım samsarayı açıyıp izliyim bitince genel olarak yorumlamaya çalışıcam

Geri