Bitkisel beslenmeyi faydalı gösterip, etle beslenmeyi zararlı göstermek

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Biyolojik savaş olarak değerlendiriyorum.
Gelişmiş ülkelerin beslenme istatistiklerine baktığınızda bizden kat kat daha fazla hayvansal ürün tükettiklerini görürsünüz.
Hayvansal ürün tüketmeyen biri (et,süt,peynir vs.) tam anlamıyla sağlıklı olamaz bana göre.

Dip: Bitkisel beslenme faydasız değil elbette fakat bir yumurtada bulunan saf proteini hiç bir bitkide bulamazsınız.​

kesinlikle katılmakla beraber boksçuların sürekli etle beslendiğini söyleyim

Bir yerden sonra insan et yemekten bıkıyor.
Sırf bu yüzden vejetaryen besleniyorum.
Her şey kararında güzel.

Geçmişte maddi zorluklardan fazla et tüketmeyen bir aile bireyi olarak fiziksel sağlık açısından fazla bir şey kaybetmiyorduk ancak bitkisel olarak bir mineralin eksikliği etten fazla hasar verebilir. Örneğin; İlaçların %90'ı bitkisel, yağların %70-80'i bitkisel, şampuanların %80 civarı bitkisel artık vs saydıkça bitmez. Kısacası bitkisel beslenmeyi sadece ağızdan değil vücuden bitkisel beslenme her zaman sağlıklıdır ve etle beslenmeden daha faydalıdır. :)

Herşeyden az da olsa yemeli

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartmadan ikisi de tüketilmeli.
Ben kokusunu sevmiyorum diye bir ara hiç kırmızı et yemiyordum, aft falan çıkmıştı ağzımda. Hoş değil.
Şimdi katlanılabilir hale getirilmiş türlerini yemeye dikkat ediyorum düzenli olarak.

Yanlıştır. Dengeli olmak gerekir.

Bakın bir egeli olarak yeşilliğe meraklıyım fakat tantuni; işte bu bir insanı pek çok şeye ikna edebilir.

Migros ve macrocenterlarda vegan ürün çeşitliliği arttı.
Ayrıca şu peynirlerin tostu enfes oluyor.

images

Brokoliyi kuzu etinden üstün görenler bizden değildir.d

Haftada 1 Yada 2 Kere Et Yenmeli Yenmemesi Saçmalık

Geri