Biten ilişkinin ardından yeni ilişkiye başlamak..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yas tutma kısmını kısa tutmuş insandır..Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket eder..

yas tutarak mı devam eder hayat ... düşüncesini barındırır

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak..

doğru karar almak için beklemesi gereken kişidir.

Genelde yanls secimlerle sonuclansada gunumuz gencliginin tekrar etmekten usanmadgi hata

Hiç sağlıklı olmaz; aklın başına gelince kara kara düşünmeye başlarsın "Ne yaptım ben?" diye. Bir an önce ayrılmanın yollarını ararsın.

Aldatılmaktan iyidir.En azından bitirdikden sonra yapıyor ama yine de sürenin uzun tutulması daha sağlıklı olur

dayı ilişkim olmuyo ki bitip yenisine başlıyım :T:

Yaşanan ilişkinin mahiyetine göre değişebilecek durum. Süresi ve süreç de yaşanan ilişkinin niteliğine bağlıdır. Bazen bir günlük ara yeni bir ilişkiye başlamak için yeterli olur, bazen yıl veya yıllar geçmesi gerekir.

Her ilişki, her insan, her anlayış farklı muamele hak eder. Her dişil varlığın veya her eril varlığın köpeği olabilenler değerlendirmemden ırak.

Boyle bir durumda cok merak ediyorum ona kurdugun cumleleri digerine kurarken onu optugun gibi digerini operken ve onu sevdigin kalple digerini severken vicdan ne durumda

yalnız kalmaktan korkan insanların yaptıgı eylemlerdendir

Erkeksiz/Kadınsız duramayan tipler.

Aylar geçmeli,o durum hazmedilmeli ve kafada soru işaretleri varken gidip bir başkasının canı yakılmamalı.O işler öyle basit değil daldan dala uçarsın uçarsın sonra biri çıkıp kırar o kanatları ..

Bir ilişki iki günde başlamaz. Demekki ilişki bitmeden başka ilişkinin temeli atılmıış.

Yani duygusal olarak aldatmış, burada üçüncü kişide çok masum değildir. İlişkisi biten insanım boşluğundan yararlanır.

Her ikiside karaktersizdir.

Geri