
Malzemeleri
- 7 çorba kaşığı irmik
- 14 çorba kaşığı toz şeker
- 1 lt süt
- 1 paket vanilya
- 16 adet kakaolu bisküvi
Tarifi:
- Bir tencereye irmik, şeker ve sütü koyup karıştıra karıştıra pişirelim.
- Kaynayınca altını kapatıp vanilyayı ekleyip karıştıralım.
- Büyük kare borcamı ıslatalım.
- Muhallebinin yarısını boşaltalım üstüne bisküvileri dizelim.
- Kalan muhallebiyi bisküvilerin üstüne döküp üstünü düzeltelim.
- Soğuyunca dolaba koyup 1-2 saat dinlendirelim.
- İyice soğuyunca dilimleyip çikolata sosla süsleyip servis yapalım.
- Enfes lezzetli bisküvili irmik tatlınız hazır afiyet bal şeker olsun...