Biskolata Erkeği

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hayaller biscokata erkeği, hayatlar kahtalı mıçı…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
böyle konuları hortlatmayın artık, melo ağlıyor... olmasını istediğim şeyleri yazdım çizdim ama şu an flört sularında olduğum insan nasıl? istemediğim her şeyi var...
kısa boy :emoji_white_check_mark:
renkli göz :emoji_white_check_mark:
fenerbahçeli :emoji_white_check_mark:
terazi burcu :emoji_white_check_mark:

evrenle biraz konuşcaz bu konuyu, önce şu çocukla helalleşelim de <3 jshjh.

Ben çok kaslı erkek sevmiyorum.

• Beğen
Hahehjdb herkes bir gün hata yapar mandalina dövmeli cici kız..

bir biscolata erkeğinden eksik olan tek şeyim kas kütlesidir. Peki ya bir biscolata erkeğinin ivan divandelenden eksiği?

Arşa çıkıp yürürsek kadınların bulut gibi koynuna ivan daima ağır basar, kafası basana...

Sana en güzelini verecektir ondandır zamanı vardır Sjsjssj
sen de böyle fal bakabilecek bir hava var serçe, bakıyorsan söyle <3 yarma baktı, uzun boylu sinsi kısa boylu çok tatlı oradan devam dedi aklımı karıştırdı...
ağzından damlayan ballara sağlık, amin canım. hepimiz hak ediyoruz...

• Kalp Gözler
Serçe kaçar Sjsjssn

Görseldekiler üst düzey bi vücut değil.
Anoreksi,obezite, dezavantajlı genetik harici 6 ay-1yıl belki de daha az bi süre düzenli çalışma ve beslenme ile hemen her erkek görsellerdeki vücutlara erişebilir.
Biraz da bakım,tarz bi giyim,azcık görgü al sana biscolata erkeği. Şuncacık şeye anlam yükleyip kızlarca delirme durumları olduğu gibi,tembelliğinden onlar gay ya da gerizekalı diye ekarde etmeye çalışan erkekler de vardır.Kıç kaldırmaya karar veren her erkek testosteron gibi bir avantajdan dolayı bu forma zorlanmadan bürünebilir.Saç boyatmaktan,rutin bir bakımdan hallice olan bi tarz da hayatta her şey değil hanımlar.Dönüp dolaşıp eninde sonunda karakter kazanıyor.

Ay evet ya onlar gibi olmayınca bilimsel açıklamalarla çürütün demi :X

bu biscolata mevzusu 2010 senesinde kalmadımı ya halamı aynı muhabbet? sene 2023 arkadaşlar ? püffff

• Kahkaha
Biraz vizyon genişletip spora yönelirsen senin de hakkın elbette kaslı ve kolları arasında güvende hissettirecek yakışıklı bir erkek. Aksi taktirde böyle bir şeyi hizada tutmak zor çünkü...
Sizi istikbalde dahi bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahlarınıza karşı büyük bir savaş içerisinde olacaksınız. Yani bedeli büyük bir gücü elinizde barındırırsanız işle zora girebilir.
Dileğim bir biskolata erkeği bulmanızdan çok elinizden kayıp gitmemesi arkadaşlar , zaten bulabileceğinize canı gönülden inanıyorum.
Devamlılığı nasıl sağlayacağınız önemli. Ne vaat edebiliyorsun ki her kadını elde edebilecek gücünü sonsuza dek sana saklasın? Ya da senden sonra hala biskolata erkeği kalabilecek mi? yoksa kendine göre optimize edip parıltısını indirmek mi isteyeceksin? Belki erkekler kadar pislik ve şeytani amaçlar gütmüyorsunuz bir bedene karşı ki bu gayet bilinen bir şey. Dileğim kendinizi üzmemeniz..

Niye belki kadinlar da sömürür.
Olamaz mi?

Geri