Bisiklete Binmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Normal bir çocukluğum olmadığı için çocukken binme fırsatım hiç olmadı.Ergenken kendi çapımda binmeye çalıştım.En son köyde yol kenarında park halinde durmuş bir kamyona bodoslama çarpmak suretiyle yere yapıştım.O gün bugün binmedim daha :T:

Cok IStedigim Fakat Hic Binemedigim , Binmek isteyipte Kazalarla karsilastigim icimde ukte Kalan eylem :(

özellikle yazlık yerlerde binmesinden keyif aldığım fazlasıyla maceralarla dolu hobi.

Bu aralar yağamadığım eylem seviyorum

14 yaşında bir ergenken, evden ve şehirden yaklaşık 25 km uzaklıkta tekerinin patlaması insanı korku ve paniğe itiyor. :d başlığı görünce aklıma gelen ilk şey buydu. 16 yaşına kadar cok aktif kullandığım bir araçtı bisiklet. türlü türlü maceralarım vardır. bak pitbull kovaladıydı beni şimdi onu da hatırladım. ha bir de 10 yaşında falandım gelin arabası çarpmıştı bana. bende pek bişi yoktu ama düğünü mahvetmiştim :dddd

Çocukluğum aklıma gelir bisiklet denilince.
Şimdi büyüyünce süremesem de hep güzel olan bir eylemdir.

Fizyolojik olarak bir kez öğrenildiğinde unutulmayacak eylemlerden.

Ordu bisiklet yolu pek güzeldir, akşam epey kalabalık olur ama deniz kokusu olmadan bisiklet olmaz.

Kesinlikle bana huzur veriyor göl manzaralı askeriye yolunda bisiklit sürmek özellikle :cici:

Yayginlasmasi gereken bir eylem. Bulundugum ulkede bisiklete binmeyene sovuyorlar .P

Çok zor öğrenmiştim :T: ablam kolumu çimdikleyerek öğretmişti.
Fakat sonraları mahallede yarış yapardık hep,ne güzeldi o günler.

Çok özledim,bisiklete binmeyi.
Çok zevklidir,çok başkadır.

Geri