Bisiklete bile çöktüler!

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Sakarya Belediyesi çekiliş ile bisiklet dağıtıyor.
Yapılan çekiliş sonrası alışık olduğumuz manzaralar ortaya çıkıyor.

Bisiklet çekilişinde bile başkasına gitmesin diye hile hurda yapan bu kesim bir kez daha Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz dedirtti!

Ben şaşırdım. Bu kadar da küçülemezler herhalde dedim ama her seferinde beni şaşırtmayı başarıyorlar.

Bisiklet la bu bırakında bi iki garibana çıksın ayıptır yahu. Aynı yamyamlara benziyolar ne olsa çöküyorlar yabancıya gitmesin diye :)

Sosyal medyada bu olay bayağı gündem olursa yarın öbürgün bu hanımefendi çıkar ihtiyaç sahibi birine hediye ediyorum diye kameralar önünde şov yapar mesele kapanır :)

Ben şaşırdım. Bu kadar da küçülemezler herhalde dedim ama her seferinde beni şaşırtmayı başarıyorlar.

Bisiklet la bu bırakında bi iki garibana çıksın ayıptır yahu. Aynı yamyamlara benziyolar ne olsa çöküyorlar yabancıya gitmesin diye :)

Sosyal medyada bu olay bayağı gündem olursa yarın öbürgün bu hanımefendi çıkar ihtiyaç sahibi birine hediye ediyorum diye kameralar önünde şov yapar mesele kapanır :)

Valla ben artik hic birseye sasirmiyorum alistim bu tur seylere :)

Galiba en kotu yanida herturlu seye alistik alistirildik hersey olabilir diyorum artik

Geri