Bişey deniycem

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Hangisini yapayım?

• Değişime şans ver

Kullanılan: 20 57.1%
  • Konfor alanında kal

Kullanılan: 15 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    35
adam 40 yılda bi yardım istedi-whatsapp hariç- gitmiş eşitlemişler… vicdansızlar…

climax hocam hanımı değiştirecek sanırım.

Herkese bir haller oldu forumda sjsmxjs
Cinsiyet mi değiştireceksin napıcaksın xd

Sen olmussun e class barabus

Konforun en zirvesi

Ne degisiminden bahsediyorsun bak konforuna .d

Hanımı yada cinsiyeti değiştirmeyecem. Rahat olun.

Alıngan hallerin çok şeker

Doktorluğu bırakıp başka bir işe açılmayacaksındır da

Es veya cinsiyet degisimi kadar dramatik degisimler degilse, demek ki kendisine katacak bazi noktalar gordu ki bize sorma ihtiyaci hissetti. Bir daha boyle firsati yakalar misin yakalayamaz misin bilmiyorum climax, o yuzden ben degisimi isaretledim.

Benim gibi her 2-3 senede yeri/isi degistiren biri icin, ayni konumlar oldukca bunaltici olabiliyor. En azindan degisik bir seyler olur hayatinda : ))

Konfor alanında kal doktor. Boş ver değişimi filan. Zaman alıcı ve gereksiz eylemler. Kolay değişmiyor hiç kimse yada hiçbir şey. Şans veriyor görünümü altında konfor alanında kalabiliyorsan daha da güzel tabi

Değişim diyorum. Çünkü Sinan Canan'ın dediği gibi konfor bizi çürütür.

Bu kararın mesleki açıdan olduğunu düşünüyorum, yani zaten mesleki olarak doktorluk yapıyorsunuz konforlu bir hayat(bence değil) gözüküyor en azından diğer meslek dallarından ötürü fakat şahsen ben olsam ticari yönden bir atılım olacaksa kesinlikle değişime girmek isterdim, yeni hayat yeni iş alanları yeni düzen..hayata renk ve heyecan getirecektir..
Riski yok olmazsa tekrar dönersiniz mesleğinize.

Kova burcuysa bence kendiside şansını değişimden yana kullanacak, kendimden değil eniştemden biliyorum

Geri