Biseksuellik

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
direk cehennemlikler.
aranizda biseksuel kadinlar veya erkekler varsa cehennemden 1 bilet kazandınız.

Yeni bir ikramiye oyunu çıkmış. Artık cennet ve cehennem de Lotto, milli piyango, .... gibi çekiliş ile belirleniyor. Tam bilet kaç TL, belki Cennet çıkar bana.

@Karga sabah böyle bir eğilimde olduğunu yazmıştı bir konuda.

Huriciğim bunlar eskiden olsa utanılırdı. Şimdi nasıl bir rezillikse utanma da yok,) ama sevindirici bir nokta da artık bunlar gibilerin soyları türemeyecek. Ya da istisnalar genelin kaidelerini bozmaz :))

Utanılacak ne var şüheda?
Hirsizlik mi yaptim?
Cinayet mi işledim?
Hak mi yedim?
Tecavüz mü ettim?

Hayır laf atmak için giriştiğiniz şu ucuz söylemler sizi tek bir ortak nokta da buluşturuyor sadece adı aptallık olan...
Neyse ki biseksüellerin soyu devam ediyor cahil.

bu şüheda bide ogretmenmis omen yarabbi ssk yi kilicdaroglunun batirdigini idda eden bir öğretmen biri beni yimriklasin bu gercek olamaz yoo yooo mauahah çoğu açtığı konuda rezil rusva olmus biri olarak hala yorum atmakta nebilim - Tanri noktasi - sskyi kilicdaroglu batirdi uayshshshshshshaah

Utanılacak ne var şüheda?
Hirsizlik mi yaptim?
Cinayet mi işledim?
Hak mi yedim?
Tecavüz mü ettim?

Hayır laf atmak için giriştiğiniz şu ucuz söylemler sizi tek bir ortak nokta da buluşturuyor sadece adı aptallık olan...
Neyse ki biseksüellerin soyu devam ediyor cahil.
Bir şey söyleyeyim mi şu sonu seksüelle biten hiçbir şeyi merak etmedim. O konuda bilinçli bir cahilliğim var haklısın. Bu arada Huri ile sohbetime dahil olmasan ne iyi olur. :))

bu şüheda bide ogretmenmis omen yarabbi ssk yi kilicdaroglunun batirdigini idda eden bir öğretmen biri beni yimriklasin bu gercek olamaz yoo yooo mauahah çoğu açtığı konuda rezil rusva olmus biri olarak hala yorum atmakta nebilim - Tanri noktasi - sskyi kilicdaroglu batirdi uayshshshshshshaah
Midemi bulandıran bir cahilliğin ve ergence tavırlarınla benim adımı ağzına almayı bırak! Farkındaysan o kadar çabalamana rağmen yine de tenezzül edip sana cvp verme zahmetinde bulunmuyordum. Yorumlarınla bu forumda sadece görüntü kirliliği yarattığının farkına varmanı dilerim. Benim adımı anma hadisizliğini bir daha gösterme!.
Bu ilk ve son uyarım olsun.

merak etme seninde bu cehaletin bazi kisilerin midesini bulandırıyor.
bu cehaletle bana cevap verebilecek bir kapiseten yok o yuzden alintilamiyor olabilirsin cevab verebilecegin bir argumanin yok cunki :)
buda son yazim. byyyyyy

Ayrica seni cidden kaale alip cevap veren arkadaş olan kisilerin kendilerine cidden saygisi yoktur. sen ki atatürk dusmani sen ki cumhuriyet dusmani sen ki neyse ben forum admini olsam snn gibileri bu forumda barindirmazdim . neyse yinede biz ban yeriz fark edrse kahrolayim:)

"Ejdatlarımızın" bir kısmı kesin Cehennemden bilet kazanıp oraya yerleştiler ama burada öyle büyük konuşanlar varki o "ejdatlarımız" hakkında tek kelime yazmıyorlar. Yani "Ejdadımız" arasında biseksüel veya homoseksüel olabilmesi kabul ve makbul görülüyor.

Bir belgeselde hayvanlar aleminde de homoseksüellik olduğunu izlemiştim. Demekki hayvanlar aleminde de "Batı zihniyeti ve ziyonistler" var. Vay anasını bee. Bu "Batı zihniyeti ve Ziyonistler" ile tanrı bile baş edemiyor.

Arkadaşlar isteyen istediği seksüellikle yaşasın size ne ya.. Napacaksınız adamın/kadının yatağını. Kimle sevişiyorsa sevişsin. Anam be.

ulan **Spam/Adversiting** bu konularda bile ideoloji konuşuyosunuz fjdjdhdhdhd

Bunlara hangi ketçapı daha çok seviyorsunuz desek.. akp'ye ssk'ya bağlar.
Mesela ssk deyince benim aklıma aspava geliyor. Buradan Ankaralılara selam olsun...

Geri