BİS

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Ne demek bis...
Bis : latince anlamı *yeniden* demek olan, konser ve tiyatroların sonunda seyircilerin uzun alkışları, ıslıkları karşısında sahneye yeniden çıkmak
(kısa süreli de olsa )
konser, tiyatro kültürüdür.
artık yeni nesil sanatçılar kendileri yaptırıyor ama eskiden gittiğin konserlerde bis yapmak vardı
daha sahne başlarken kendi aramızda konuşur slogan belirlerdik (:
Duman ve Hayko konserlerinde bilirdik bis yapmadan asla bitmez o konser... ve asla karşılıksız kalmayız (:

Zaten sanatçılar bise hazırlıklı olduğu için enstrümanlarını çoğu zaman toplamazlar. Ben apar topar bitirilen bir konser gördüm, o da Can Bonomo’nunkiydi. İlk gittiğim konseri enfes olduğu için ertesi sene ikinci kez gitmiştik, konser apar topar bitirildi, seyircilerin alandan çıkması için de talimat verildi. Çünkü seyirci konserin bittiğini anlayamadı bdjd sonra alandaki görevlilerden, bonomo ekibinden birinin bonomo’nun fazlaca alkol aldığını ve devam edemeyeceğini ilettiğini öğrendik. Doğru mudur bilemiyoruz :d bis mis de olmadı dolayısıyla.
Olmayınca olmuyor…

benim için bunun en iyisi selami şahin’dir. yaşına göre sahne performansı ve sesi hala çok ama çok iyiydi. harbiyedeki konserinde, bis karşılığını sahne arkasından başlayıp mikrofonsuz şarkısını söyleyerek vermişti. en arkadaki dinleyiciye bile tertemiz şekilde ulaştığına eminim; mükemmeldi.

Bende sandım Basel’de kurulan şeytani sistemin finansman ismini anmışlar.dünyadaki bütün kirli işlerin baş aktörü.

herkes ilgi alanına göre
aklıma bes geldi

Geri