Birlikte oluşturacağımız hikaye..

Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
Yeni oyunumuz bu; herkes bir cümle yazacak ama bu bir hikaye oluştursun.
Saçma sapan şeyler yazmak yok, mümkün olduğu kadarıyla aksiyon heyecan yaratın, komedi de araya katabilirsiniz.
Üstelik o cümleden sonra soru sorabilirsiniz (soruyla bitirmek şart değil tek cümlede yazabilirsiniz).
Sıradaki üyede ilk önce soruyu yanıtlanıp ondan sonra hikayenin bir sonraki cümlesini yazacak..

Ben başlıyorum..

Bütün aktif olan forum üyeleri birgün anlaşmışlar toplandılar.
İki kişi geç kaldı, kimler acaba :T:

iki kişi geç kalmış sonra o iki kişi geç kağıdı almaya gelmiş müdür yok size geç kağıdı demiş sonra bunlar küsmüşler gitmişler bi köşeye ılık ılık ağlamışlar ordan geçen bi derviş varmı bunlar hu huuu çekmiş..

Dervis serbest kursuye dogru giderken birden forum oyunlarina dalmis. Aktif olan forum uyeleri birbirlerinin profillerine bakakalmislar.

Nixie şaşkınlığını gizleyemedi ve "Serçe'nin profilinde bu kadar baka kalınacak ne var?" diye düşündü.

üye üyenin profiline baka dursun..derviş bida peydah oldu kocaman bastonu vardı geç kalmışlarının yanına usulca yanaştı ve hu huuu diye yine seslendi..

Kondansatör'ün kafasında oluşturduğu hayali kahramanı Derviş onu git gide esir almıştı, Kondansatör heryerde Derviş'in sesini duymaya başlamıştı.

Batırdınız yahu :T: ne güzel toplanıp Halloween nighta gidecektik :T: :D

Kondansatör dervişi neden huhulatıyordu varmıydı bi sebebi tabiki yoktu çünkim kondansatör saçmalamayı çok seviyordu bunun konuyla alakası yokdu çünkü kondansatör yanmayan çakmağa karşıda ısrarcı bir bünyeydi..

Henüz gün doğmadan önce Hiragul ve Rain__ çoktan panjurları kaldırmış, forumun kapısının önünü süpürüp, dükkanı açmışlardı.

Hiragul sıkılmıştır süpürmekten ve bütün işi rain'e bırakıp dükkanın köşesine oturmuş, Gelen geçen arabalara bakıyormuş :asd:

İkili çaylarını yudumlarken acaba bugün başımıza neler gelicek edasında içten içe düşünürlerdi.

O anda kapıda biri belirdi...

kızarttı ama, koku gitmiyordu. camları açtı ama yine gitmedi. o da çareyi............

Ve dukkanda rain adam ile ilgilenirken Hiragul arabalari izlemekteydi. Birden onunde bir audi a7 durdu camini acti ve hira cok mutlu olmustu. Kimdi bu esrarengiz adam. Arabasi cok temiz ve parlakti metalik gri idi. Hira ayaga kalkti arabaya dogru yaklasti canim diye seslendi ve arabaya bindi. Cok mutlu gorunuyordu o an onun mutlulugu tarif edilemezdi cok ozledigi birisiydi belli ki. Fakat kimdi bu gizemli kisi.

A7 ile hareket ettiler pier loti tarzi bir cafede dirdular cok romantik bir ortamdi 2 kahve soylediler. Radyoda hafif ve dinlendirici parca caliyordu disariyi izlesilee bir sure sonrasinda tam hira birsey diyecekken o gizemli beyfendi de birsey demek icin karizmatik sesiyle seslendi hafif gulumsediler. Bu arada kahveler geldi. Kahvesini yudumladi o gizemli adam.

Biraz sohbet ettiler hafif hafif yagmur basladi. Gizemli adamin en sevdigi seydi yagmur yagmasi. Hadi dedi hiraya donerek tam kalkmaya niyetlenmisti ki horanin kahvesinden bir yudum dahi almadigini gordu. Elini tuttu ve 'Kahvenden bir yudum bile almamissin, korktun mu beni kirk yil sevmekten.' dedi.

Ohh yoruldum devamini getirin :D

Ve hep birlikte gizemli adami doverler (neden bilmiyorum ama xd). Gizemli adam eli yuzu kan icinde Hiragul e doner ve:

.p

Aayy olmadı ama böyle acııdm,, gizemli dediğinizde Classiic ti ya :D nasıl kıyarsınız ona :asd:
Bana dönerse ne yapcam tabi yaralarını temizleyip ilaç verecem :asd: yolumuz eczaneye düştü gene anlaşıldı :asd:
Vuranların elleri kırılsın emi :T: karakola gidiyorum ben :T:

Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :
-Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der.
Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar :
-Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der.

Burada ki izleyen adam Classiic :p

Geri