Birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendirebileceğin 3 şeyin neler olmasını isterdin ?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Merhametli olsa ,hayvanları sevse. Cantasinda kedi maması bulundursun mesela. Yerimyerim.
Gulebildigimiz şeyler, eğlence anlayisimiz, müzik, film zevki falan benzer olsa. Kitap zevki bana benzemesin vururum sjdjd
Bir dee donanımlı olsa. Öyle tek ilgi alanı karı kız ve futbol olmasın. İki tartisabilelim cancağızımla.

Çok bir beklentim yok yani.

Merhametli olsa ,hayvanları sevse. Cantasinda kedi maması bulundursun mesela. Yerimyerim.
Gulebildigimiz şeyler, eğlence anlayisimiz, müzik, film zevki falan benzer olsa. Kitap zevki bana benzemesin vururum sjdjd
Bir dee donanımlı olsa. Öyle tek ilgi alanı karı kız ve futbol olmasın. İki tartisabilelim cancağızımla.

Çok bir beklentim yok yani.
Adam allahtan soruyu 3 diye sormus ajsjsjsn

Ben bişey istemiyorum ama benim gocagarı çomar olduğu için "bir küçük günışığı", "bir peri masalı", "aldatmak" gibi 3,5 saatlik yerli dizileri izliyo. Sağır oldugundan mütevellit yüksek sesle izlediği için ben de istemeden nasipleniyorum. Tamam Nuri Bilge Ceylan filmi de izlemesin ama ne biliyim..

Film zevkimiz
Kıyafet zevkimiz (görsel zevkte diyebiliriz.)
Müzik birde.

yemek yemeyi severse sevinirim.
yemek yemeyi benimle severse daha çok sevinirim.
tatlı niyetine birbirimizi yiyelim dersek evlenirim.
(bunların hepsini işime gelmediğinde reddedebilirim, türkiye’nin en güvenilir insanı listesinde değilim sonuçta)

Dogdugumuz bolge
Tuttugumuz takim
Bir de mangal sevgimiz ayni
Harici farkli

Benim gibi güzel yemekler yapabilsin.
Saygılı, hoşgörülü ve merhametli olsun. ( 1 madde sayılır bunlar )
Ve son madde çok önemli, olmazsa olmazlardan.

Ihtiyaclarima karsilik vermesi
Donem donem kisinin ihtiyaclari da degisiyor, benimle birlikte o da donussun :p

I'm not looking for somebody with some superhuman gifts
Just something i can turn to
Somebody i can kiss ❤❤

Aynı dili konuşmak,
Saygı duymak ve birbirini anlamaya özen göstermek,
İçerisinde çok fazla alt başlığa sahip olan keşfetme arzularının birbirine yakın olması..

İnanç, Müzik, Spor hakkında görüşlerimiz ve zevklerimiz bir olsa yeter diyeceğim de hiç biri uymuyor.

Geri