Birkaç ay önce Turkcellden bir cihaz aldım, faturasını çıkartmak istiyorum.

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Telefonun garanti belgesini çıkarma, telefonun faturasını çıkarma, tekrar garanti belgesi çıkarma, tekrar fatura çıkarma, garantiye telefon vermek için fatura gerekir mi, garantiye telefon vermek için garanti belgesi gerekir mi

Başlıkta dediğim gibi birkaç ay önce Turkcellden Samsung Galaxy A3 aldım,şimdi cihazı satmak istiyorum fakat faturası gerekiyor.Nasıl alabilirim?

Bir sorum daha olacak telefonu garantiye vermek için faturası gerekiyor mu?

gerekmez galiba sisteme kayıtlıdır..ben türkcelle gider garantiyle ilgili çıktı alırdım

dönerci kedi

Turkcell tim bayisi şirketin muhasebesini yaptım bi ara sürekli fatura istiyorlar gönderiyordum. Fatura ihtiyacı oluyor bilgiler eksikse.

Turkcell pismanliktir, çare Turktelekom :S

Arkadaşlar, servise gönderebilmek için telefon faturası şartmış.
Eğer fatura yoksa da, cihazı aldığımız yerden bir fatura örneğini çıkartabiliyormuşuz.

Garantiyi sağlayan firmada (X marka telefon için X şirketi) Retail veya B2B'ye satış tarihi baz alınır. Şöyle ki, 2013'te üretilip retail veya B2B Y firmasına satıldığı tarih baz alınarak 2 yıl (duruma göre değişebilir) garanti uygular. Siz bu cihazı 2014 yılında Y firmasından satın aldığınızda garanti süresi 2016'ya kadar geçerli olsa da garantiye götürdüğünüzde sistemde 2015 olarak görünür, bu nedenle satın aldığınız tarihli faturaya ihtiyacınız vardır.
Kullanmış olduğum notebook için 1 yıl 10 ay sonra notebook'u satın aldığım B2B firmasından fatura kopyasını aldım, yani evet faturayı kaybetsenizde arşivlerden kopyasını alabiliyorsunuz.

Geri