Soru C Biriyle uyumlu olduğunu nasıl anlarsın?

Konu sahibi son olarak 1412 gün önce görüldü
Oturun ve konuşun. Bazı insanlarla konuşmak anteni olmayan radyoda klasik müzik dinlemeye benzer. Ne kadar yer değiştirirsen değiştir sadece cızırtı duyarsın. Ama eğer biri sana uygunsa, eğer doğru kişiyse oturup konuştuğunuzda işte o zaman Beethoven senfonisi çalmaya başlar. (Bunlar hep filmler yüzünden)

Son düzenleme:
Kendimi kasmadan, hakkimda ne dusunur diye kaygilanmadan rahatça saçmalayabildigim insanlari severim.
Sacmalayabilmek onemli. Bazilariyla konusurken ne kadar entelektuel ve farkli, cekici -kadin dahil yanlis olmasin- oldugunu gosterecek diye ses tonunu, soyleyeceklerini ve harekerlerini o kadar kontrol ediyor ki uykum geliyor.
Ha illa kontrol ettigi icin değildir, zaten öyle olanlar da vardir iste ben onlarla uyumlu değilim. :yok:

Konuşabiliyorsam, sohbetinden keyif alıyorsam, kendimi ifade ederken beni anladığından yana tereddüt duymuyor, onu anladıkça duygularıma tercüman olduğunu düşünüyorsam ve ondan bir şeyler katabiliyorsam kendime ki bu çok önemli bir detay benim için gönül rahatlığıyla uyumlu olduğum insandır diyebilirim.

Rahat hissediyorsam, gülebiliyorsam, konusabiliyorsam.
Aman yanlış anlar mı kaygısı taşımıyorsam, karşımdaki insanı da güldürebiliyorsam.
Tamamdır bu iş.

Anlarsam uyumlu değilimdir. Anlamamam lazım.

ortak yönlerimiz keşfederek :) konuşurken veya yazışırken ki heyecanımdan :)

Konuşmak problemini çözmek en güzeli, ama birçok insan düşman olmayı seçiyorlar.

yakınlaşmak gerek
uzaktan zor ya

dokunmak lazım.
ten uyumu çok önemli. dokunmadan anlamaz insan..

Onunla konuşurken rahat hissetmek, kendin olmak. Seni yargılar mi yanlış anlar mı diye düşünmemek. Çoğu zaman saçmalamak. Gülmekten konuşamamak. Derdini kendi derdi gibi sırtlanmasi. Ve bunları okuduğunuzda aklınıza düşen kişidir dogru ve size uyan arkadaş/eş adına ne derseniz.

Çok kolay.Prensip olarak kendi dairemin içine insan sokmuyorum. Dolasıyla kimse olmuyor.2 gün sonra ismini unutacağım insan için beklenti içerisine girmiyorum. Beklentiler insanı hayal kırıkların uğratır

Aynı şarkıları dinliyorsak aynı şeylere gülüyorsak ucundan yakalamışızdır..

Geri