Biriyle samimiyet kurman için o kişiyi ne kadar zamandır tanıyor olman lazım?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Biriyle samimiyet kurman için o kişiyi ne kadar zamandır tanıyor olman lazım?​

Zamanla çok alakalı değil ama çabuk olan şeylerden pek hayır gelmez

Cok cabuk samimi olduklarim hala hayatimda. Zamana biraktiklarim zamanda kayboldu ay cok tatliyim gêne ya

İnsan ilişkilerinde zaman kavramı yanıltıcıdır.
Bazıları bir dakikada tanırsın, bazılarını bir ömür tanıyamazsın.
Zaten insanları tam anlamıyla tanımak mümkün değildir, çünkü değişken canlıdır.
Samimiyet, frekans ile alakalı. Tutarsa anında oluşur.

İnsan ilişkilerinde zaman kavramı yanıltıcıdır.
Bazıları bir dakikada tanırsın, bazılarını bir ömür tanıyamazsın.
Zaten insanları tam anlamıyla tanımak mümkün değildir, çünkü değişken canlıdır.
Samimiyet, frekans ile alakalı. Tutarsa anında oluşur.
Biz ilk baslarda hic anlasamiyorduk.

Biz ilk baslarda hic anlasamiyorduk.
Evet, çünkü ben zeki kadınları severim, ama benden daha zeki olanlarını sevmem..
Kısa süreli bir sidik yarışı sonrası, senin gerçekten çok kaliteli, harika bir kadın olduğunu gördüm.
Sonrası malûm, canımsın.

Evet, çünkü ben zeki kadınları severim, ama benden daha zeki olanlarını sevmem..
Kısa süreli bir sidik yarışı sonrası, senin gerçekten çok kaliteli, harika bir kadın olduğunu gördüm.
Sonrası malûm, canımsın.
Aman cafer..
Duygusalligimizdan anlasiyoruz iste.*

4 veya 5 vatsap mesajı ya da karşımdaysa bir duble çay yeter Allah affetsin. Oldukça muhabbete nail bir insanımdır, benimle konuşulamayacak konu daha konu olmamıştır ve büyüyünce konu olacaktır.

Gel seninle istersen Seneca'dan veya Kul Mustafa'dan konuşalım, sen ayrı trende ben ayrı agora'da.
Antik Yunan'da tren mi vardı demeyin, vardı, niye olmasın?

Hiç belli olmuyor. Frekanslar tuttuysa kısa sürede kaynaşırım, yoksa sittin sene samimi olmam.

Yapamıyorum arkadaşlar. Yemin ederim yapamıyorum. 15 senede 1, 10 senede 2 arkadaş edindim. Bi de salak ablam var. Yetiyor. Yoruyor beni bu işler. Ihhğğk

İlk karşılaşmada pozitif enerji aldıysam uzun sürmez kısa sürede dostluk kurabilirim

bir kişiyi tanımakta uzun süreler gerekmez bazen 1 hafta'da bazen 1 ay'da herşeyini çözersin
samimiyet çok önemli bir kavram herkesle olunmaz

Bazen senelerini alı bazen saniyelerini… Bence frekans tutması ile ilgili ama bu aralar kimseye kendimi anlatıp tanışma yoluna giresim gelmiyor…

Bence zaman değil karşılıklı birbirine geçen hisler önemli.

Süreye bağlı bir durum değil,kafa yapısına ve düşünce seviyesine göre değişkenlik gösteren bu durum benim için.Hayli yıllar alıyor nitekim.

Geri