Biriyle ayrıldıktan sonra neden onu hiç sevmemiş gibi davranıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Ayrıldığı için,onun başkaları ile iletişimde olma olasılığı ve en önemlisi sanırım,o kişiye karşı eski duygulardan uzaklaşmak ayrılık aşamasındaki sözler,

Duygular şayet sağlam temellere dayanmıyorsa çabuk tüketilir ve geriye vefa bile kalmayabilir ya da karşı taraf öyle şeyler yapmıştır ki sevgiden / saygıdan eser bırakmaz.

Duygular tükenmiştir ya da duyguların tükenmesini istiyordur.

Birlikte geçirdiğimiz geçmişe iyisiyle de kötüsüyle de saygı duyduğumdan. Temeli ilişki ile atılmış ya da varolmuş bir süreci arkadaşlık laçkalığı ile değersizleştirmek istemezdim. Bu dışarıdan sevmemiş gibi yansıyor olsa da içeriye bakıldığında sevgiye duyulan saygıdan kaynaklı bir tutum olarak görülmesi gerekir.

Vay terbiyesizler nie öyle yapıyorsunuz

insan huzurlu olduğu gönülden ayrılmaz baskı, zorbalık, değersizlik ve ihanet görmüşse ayrılık kurtuluştur. kurtulan kişi ise sevmemiş gibi değil kurtulmuş gibi davranır.

her ayrılıktan sonra ayrılan tarafların birine öfke duyması normaldir.
yas'in tabiatında var bu, eğer ayrıldıktan sonra yeaa ben çok iyi hatırlıyorum diyorsanız muhtemelen iliiskideki sevgi eksikliğini çeken taraf sizsiniz.
ve bunu bu şekilde tolore etmeye çalışıyorsunuz.
insan yas halini bitirdiginde karşı tarafa iyi gözle bakmaya başlar, normaldir.
doğal olan bu.
zira dün kalbine taptığınızin bugün arkadaşı olarak kalamazsiniz

Duygular şayet sağlam temellere dayanmıyorsa çabuk tüketilir ve geriye vefa bile kalmayabilir ya da karşı taraf öyle şeyler yapmıştır ki sevgiden / saygıdan eser bırakmaz.
Arada yaşanan sorunların durumuna göre cevap değişir.

Ee zaten sevgi bittiği için ayrılma gerçekleşiyor ya… Ne yapalım Mecnun gibi çöllere mi düşelim, Ferhat olup dağları mı delelim…

Giden gitmiştir gittiğin gün ölmüştür napalım yani allahallah !

içimiz buz kesmişse demek
"gayet normal bir durumdur"

N’olcak bu forumun hali ?
Bire bir yüzünüze söylemeye cesaret edemedikleri şeyleri konu üzerinden dolaylı yazan üyelerle doldu ahahahah
Yettooo

B0NiuDBCEAAB7pJ.jpg

Yani kisacasi unutmamak icin sevdigimiz birini nasil hic sevmemis gibi yapabiliriz ben yapamam.

kurtuluş olarak bakıyordur belki, hatırlamak istemiyordur, yaşanmamış sayıyordur

Geri