Birisi Size Çirkin Olduğunuzu Söylese Tepkiniz Ne Olurdu ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Nesi yalan ya gayet dürüst biriyim :sırıt:
Ayıp yaaa :)

Ayıpsa sana ayıp. Sen utanmadan çirkin olduğunu yazıyorsun, hayır şöyle yani tombiğim desen anlayacam , ama çirkinim diyerek yalan söylemene kayıtsız kalamam :)

Ayıpsa sana ayıp. Sen utanmadan çirkin olduğunu yazıyorsun, hayır şöyle yani tombiğim desen anlayacam , ama çirkinim diyerek yalan söylemene kayıtsız kalamam :)

Zaten daha da kilo aldım, tombik deme valla çok pis trip atarım sana :)

Zaten daha da kilo aldım, tombik deme valla çok pis trip atarım sana :)

Daha fazlasını şuan kafamdan geçiremiyorum. Ben gidince kendini yemeğe verdin, kızdıkça yedin, canın sıkıldıkça yedin doğru almışsındır.

Bensizlik yapar bunları :) Tombiş desem ?? Şşş sevimli geliyor ya da tombişsu :)

Daha fazlasını şuan kafamdan geçiremiyorum. Ben gidince kendini yemeğe verdin, kızdıkça yedin, canın sıkıldıkça yedin doğru almışsındır.

Bensizlik yapar bunları :) Tombiş desem ?? Şşş sevimli geliyor ya da tombişsu :)

Ya doğru kızdıkça yemeğe verdim kendimi :) Barııııış :)

Yaf aynı şeyi yazacaktım dün, üşendim Noah
Herkesi kandırıyor :gamer:
Eğleniyon mu ha Almi Papatya gibi hatun

Sizin benimle derdiniz ne kardeşim :sırıt: ben kendimle barışmışım ya shjdjdjd

Yaf asdjkl Almıla git burdan :sırıt: gülüşünü sevdiğim
Neyse güzelliğinin farkında olmaman seni daha güzel yapıyor bence almisu :kaç: öpücük tam buraya.

Yaf asdjkl Almıla git burdan :sırıt: gülüşünü sevdiğim
Neyse güzelliğinin farkında olmaman seni daha güzel yapıyor bence almisu :kaç: öpücük tam buraya.

Gidiyorum, üzerinize afiyet çok feci staj yapıyorum da :sırıt: beni şımartmamanız gerektiğini anlamıyonuz zor çok zor :kaç: öptüm ben de, sağ üst köşede duruyor.

Sorry,hic öyle bir tepki ile karsilasmadim.Bilemiyorum ne diyecegimi.
Sasirirdim herhalde:D

Yaf aynı şeyi yazacaktım dün, üşendim Noah
Herkesi kandırıyor :gamer:
Eğleniyon mu ha Almi Papatya gibi hatun

Kendine güveni yok ondan bunlar Larien. Ben Ankara dayken saçını neden toplamıyorsun dedim , saçları hep açıktır mesela toplasana dedim kulaklarım çıkıyor dedi. Sonra topla şunu saçmalama dedim topladı sonra kendi de beğendi. Bunun gibi , biraz çekiniyor.

Kendine güveni yok ondan bunlar Larien. Ben Ankara dayken saçını neden toplamıyorsun dedim , saçları hep açıktır mesela toplasana dedim kulaklarım çıkıyor dedi. Sonra topla şunu saçmalama dedim topladı sonra kendi de beğendi. Bunun gibi , biraz çekiniyor.

Özelimizi dökmesene foruma :sırıt: çok ayıp :kaç:

Nişanlım Beni çirkin bulduğu için dikkatimi çekmişti ama sua n kendisi nişanlım

şu an biri bana çirkin dese
sensin çirkin derim
bu saatte herkes biraz çirkindir

Geri