Birisi size bakıp “çok çirkinmişsiniz” dese tepkiniz ne olurdu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sen olmuşsun da ne olmuşş... Allah'ın dolgucusu

"Kendi çirkinliğinin yansımasını görüyor olabilirsin." deyip gülüp geçmek gerekiyor ve dilerim hiç kimse böyle birileri ile karşılaşmıyordur.

Umrum dışını devreye sokarım..

yani sallamam demek bence çok gerçekçi gelmiyor. insanın içi burkulur en azından. niye böyle bir şey dedi diye sorgularsın. sorgulamaz mısınız? kimseye böyle bir şey demenin manası yok. üzücü olm.

çirkinler üzerine alınıp konuyu sabote etmeye çalışmasin artik lutfen.

Ben çirkin seviyorum mesela çirkin derken kusurlu olsun yakışıklı herşeyi tastamam sevmiyorum mesela Çirkin kral gibi. O yüzden bunlara çok takılmamalı. Bu sözü hiç duymadım ama duysamda saygı duymaktan başka ne yapabilirim.? Güzellik göreceli sonuçta ;d

Evet ama sen de benden çirkinsin derim.

bana cok dediler mesela ağladım her aksam :/ odamda gizli gizli

E ne var bunda, çirkin birisine çok güzelsin güzellemesi yapmaktan daha iyidir. Herkes güzel değil sonuçta, güzellik göreceli diyenler henüz gelmedi mi?
Bana kel diyorlar arada, çok hoşuma gidiyor. Çirkin derlerse gülerim, ama bu gerçeği değiştirmez.

Estetik ameliyatı diye bir şey var, ben bunu hallederim de senin bu gerizekalılığının bir ameliyatı yok, Onu ne yapıcaz. Derim.

Peki çirkin kiz arkadaşlarını güzelmiş gibi yansıtan karşı cinse ne demeli?
kizin hic bir albenisi yok (olabilir normal bisi)

kiz gelio dio ben onu gördüm cok guzel bi kız. yani bunu diyen arkadaşı asla yanimda barindirmam bide bu tipler ortamda falanda diodur bunu cirkin arkadaşlarına cok tatlisin cok alimlisin falan .s

Klaus reyiz ve müthiş tespitleri.. kamkisini patlatmayan kişi ile arkadaşlık yapılmaz.
Gelir mi bir diz kapağı fotoğrafı.. sal gelsin ahah.

Geri