birinin üzerinden iddiaya girmek

Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
Sebep her ne olursa olsun bu ayıbı örtbas edicek hic bir neden olamaz

Çok çirkince bir davranış.
Evet, iddiayı kazandın, karşındakini alt edip o birkaç dakikalık keyfi kazandın diyelim.
Ne oldu?
O birkaç dakikalık hazzı hiçbirşey vermiyor değil mi?
"Al kardeşim sana 5000 TL para, bir hafta izinlisin, git sabahtan akşama kadar 1 hafta boyunca her gün gez dolaş" deseler yine de bunun verdiği tada değişmezsin değil mi...
İllaki bir insanın duygularını alt üst etmek pahasına, kırmak pahasına o çirkinliği yapacaksın.
Sessizce bir yerde öl lütfen

Üzerine iddiaya girilen şahıs önemlidir.
Bu yüzden hep cinsellik ya da arkadaş teklifi olarak bakılır olaya :D Ancak bizler Devletimiz için her gün iddiaya giriyoruz.

Bkz: Asgari ücrete yapılacak zam

Kimin uzerinden iddiaya girmisler :dusun:

ya hakettiyse?
ya oldugu gibi gorunmeyip milleti kandiriyorsa?
girerim, girdim de,kaybettim de.
keske tahmin ettigim gibi biri olaydin da pisliklerin dokulmeyeydi.

ailesinin çoluğunun çocuğunun üstüne yemin edenlerde var kötü bir davranış.

Parayi bölüşelim mi ?

Edit : basit insandir kendileri ve bu tipler para için herseyi yaparlar mi ? Hihim yaparlar

Tuuuuce guzel yazmis

Birinin arkasindan seks yapiyordur belki demekten iyidir iddiaya girmek.

neden ayıp olsun ki
arkadaşımla maç yapıyorum, diğer bir arkadaşım benim yenmem üzerinde iddiaya giriyor, kaç kere yemek kazandırdım adama

Hadi merak edersin ilgilenirsin fakat kişi üstünden iddaa ya girmek benim ahlak anlayisima uymayan bir durum. Kesinlikle haklı çıkartmaz.. iddaa ya konu olan kişi ne kadar boktan biri olursa olsun. Kime ne?

Is ki bu cevap özel hayat üstüne iddaa ya girilen durumlar için yazılmıştır.

abi sutten cikma ak kasikmis ya la millet bizim habarimiz yohmus :T:
valla bende girdiydim zamaninda bi kac kisiyle iddia'ya,
o zamanlar ne kaaa kafa basmasaydida iyiki girmisim dediklerimin hadddi hesabi yok :D
yani olaya bi tek isimize gelen pencereden bakarsak olmaz
babamin sozu vardir adamina gore davranis diye o misal :T:

Arada oluyor böyle şeyler ama karşımdaki insan kim olursa olsun grurunu zedelicek şekilde olan bir iddiaya hiç girmedim.

Bi bakarim iddiaya girilen insan degilse girerim
Ha varya girince de cok iyi oluyor girilzn kisinin nasil kivirdigini izlemis ve ogrenmis oluyorsunuz. Yok sana degil ona lafim vs vs
Insan olaydinda girmeyeydik iddiaya.

geçen 2 bebe dövüşüyorlar bastım yüz lirayı şişkoya koydum cebe 200 lirayı

dönüşü olmayan yoldur

Uygulayanlar için tatminkarlık ve heyecan veren birşey olmalı.

Ne üzerime bir iddiayı kabul ederim, ne de birinin üzerine iddia da ortak olurum.

bir de soyle bir sey vardir iddiaya girilen kisi, iddiaya giren iki kisi.
ama iddiaya girilen kisi iddiaya girenlerden tek bir tanesine guya laf ediyormus, yani guya laflari onaymis. Buyrun samimiyetsizligi burdan yakin : )

Geri