Birinin sizi kıskanıyor olması, onun sizi çok seviyor olduğunu mu gösterir?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Birinin sizi kıskanıyor olması, onun sizi çok seviyor olduğunu mu gösterir?

nasıl bir kıskançlık ama

Yoo kalbinin hasetliğidir aşk dışındaki. Şimdi aşktaki kıskançlık da dozunda olmalı. Mantık sınırını alan kıskançlıklar sorun getirir.

kiskanilmak, sevgi, trip gibi kelimeleri ayni cumlede gorunce bile yorulmaya basliyorum.

ok, soru neydi....
1696788430658.png

Hayatta kıskandığım insanlar istikrarlı bir şekilde abdest alıp namaz kılabilenlerdir hakkı ile yapanlar.
Çünkü biz yalan dünyanın kaosunda kaybolurken onlar sonsuz olacak mekanlarını güzelleştiriyorlar.

- benim kıskanılacak bişeyim yok iki türlü kıskançlıktan da bunalıyorum

Kıskançlık, ilişkilerde yıkıcı ve yorucu bir duygudur. Karşı tarafın size olan saygısını / sevgisini azaltır çünkü hem ona hem de kendinize güvenmediğiniz imajı yaratmış olursunuz.

Size güven vermiyorsa zaten ne yaparsanız yapın karşı taraf bildiğini okuyacaktır ve kıskanmak ile bu sorunuz çözemezsiniz.

Kaybetme korkusu olabilir ancak sevgi ile bağlantısı yoktur.

Özel ilişki harici kıskançlık yapanlar da yine kıskandıkları kişiyi kendilerinden üstün görüp gizli rekabete girmiş olurlar.

yanıltır
özelinde normaldir ama herkesler için geçerli değil

Kiskanmak her zaman sevgiden olmaz bazen kisitlama da icerebilir, dozu cok önemli

Beni kıskanan ya bana sahip olmak istiyor, ya da benim olana. Kötü bir hastalık.

Abartı olmadığı sürece sadece hoşlandığım bey kıskansın.

benimkini kıskanırım ya
şu an ne yapıyor acaba

Tersten gidip, kişinin sevgisini sınamak için kullanılacak bir ölçüt olamaz kıskançlık.
Kıskançlığı yüzünden karşısındakine hayatı zindan eden birinin o kişiyi sevdiğini söyleyemeyiz.

Sırf hasetliğinden;beni 10 yerimden bıçaklayacak olanları biliyorum,ne sevmesi yeğenim?

Niye kıskansınlar ki? Kıskanılacak bir şeyim yok…

Hayır. Sizinle mücadele ettiğini, kendini size dayatma arzusu içerisinde olduğunu, üzerinizde tahakküm kurma isteğinin olduğunu gösterir çoğu zaman.

Geri