Birinin Kalbini Kırdığını Fark Edip Üzülmek

Konu sahibi son olarak 2465 gün önce görüldü
yorum yapmak için giriyorum yorum yaptığımı görüyorum bu ara çok oluyor çıkmıom demekki forumdan az çıkam bi hava alam 2 insan görem

Valla bilerek kırdıklarım umrumda değilde, önemsediklerim için üzülürüm elbette.

Pişman olmaktir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birtek kırdığım kalp anneminse içim cızz eder başka kimse için üzülmem...

Kirmissam haketmistir.

Maksat kalp kırmamak, kırdıktan sonra özrün bir anlamı kalmaz. İnsanları kırmamaya özen gösteririm ama beni çok incitmişsse hakkımdır diye düşünür üzülmem.

Kırarken veya kırdığında umursamayan insan sonradan kuyruğunu kıstırıp gelmesin isterim.. Tabak-çanak değil bu sonuçta, kalp.. Gönül almıyorsa sonradan üzülse ne olur üzülmese ne olur.. :T:

Peygamberimiz (s.a.v) mübarek elleri ile Kabe'yi göstererek; Ey Kabe, sen Allahın evisin Sen mübareksin fakat bir Müslüman,bir mü'minin kalbini kırsa 70 defa seni yıkmaktan daha büyük
günaha girer buyuruyor

Haklı veya haksız dahi olsam kalp kırmaktan fazlasıyla korkarım.
Her ne olursa olsun kalp kırmamak gerek.

Fuzuli yere kirilanlar var. Onlara has oluyor. Azicik kendilerine gelsinler.

Yani bilmeden kırıp döktüysem, kahroluyorum gerçekten. Bir de bile isteye acıtmak için söylediğim sözler var, o sözlerin muhatapları istedikleri kadar kırılabilirler, çünkü ben iyi sabrederim. Beni o sözleri söyleme raddesine getirebilmek, bence takdir edilesi bir başarı.

Cok kıran oldu benim kırmamaya çalışıp kırılıp gidenler oldu onlara yapacak bisey yok

Üst limiti zorlayanada ödülünü güzelce veririm

Başlıkta anlam belirsizliği var. Senin kalbini mi, onun kalbini mi? Bu kalp kimin şimdi?
Şlkjlk

Kırıyorum ama üzülmüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsteyerek kırdıysam zerre üzülmem, aksine mutlu bile olurum açıkçası.
Ama farkında olmadan kırdıysam üzülür, buzları eritmeye çalışırım.

Sövmeyin boşuna bazen kırmak da gerekiyor kırılmak da.

Ben cidden üzülüyorum, aşırı huzursuz oluyorum. Karşımdaki hak etse bile eğer cirkeflenmiyor ve karşılık vermiyorsa kendimi sinirim gectiginde çok rahatsız hissediyorum. Yani kişinin suclu-sucsuz olmasindan çok cirkef olup olmadığı daha önemli.

Geri