Birinin Gurbetçi olup olmadığını nasıl anlarsınız ?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ne yaparsan yap esnaf kazığından kaçmazsın gurbetçi kardeş!bir kilometre’den tanırlar seni..

bir gurbetçi bir esnaf tarafından kazıklandığı zaman biz onun gurbetçi olduğunu anlamış olduk

peki esnaf nasıl anlıyor

Aha bir alakasız konu ve içeriği daha. Konu başlığı soruya cevap değil de gurbetçi olmanın sonucu olmuş içerik. Sırf böyle bir şeyler var mı diye giriyorum konularına. Eğlenceli ama.

Özgüveni yüksek, kendisi ile dalga geçildiğinde küsmeyen küfür etmeyen, egosuz kibirsiz biri ise gurbetçidir.

Kafada şapka,parmak arası terlik,çakma prada çanta,sahte rayban gözlük ve olmazsa olmazı mini elektro nargile

Dudak dolgusundan, dövme gibi gözüken kaşlarından anlarım kadınları. Erkeklerini de saç traşları ve üstünde kocaman marka yazan kiyafetlerinden anlarım. Dedektör gibiyimdir.

Su repligi kullanirlar

"Meslam bis notellayi doşlanttan aliyüz"

gurbetçi lafı da çok kötü yaa, almancı falan .p
acaba almancı lafını ilk kim uydurdu

türkiye cennet ama kurulu düzenimiz var diyorsa.

Biz ikimiz Alaskaya gidelim orda güneş doğmayacakmış

Cok beyaz yüzlülermis böyle ay gibim.
Bana öyle demislerdi.
Bilemiyorum Altan.

Türkiye`ye gelipte vay ne güzel giyinmiş dedigim bir gurbetçi görmedim hep salaş ve düzensiz kombinler (istisnalar varsa selam olsun )

Nefes alışından, yürüyüşünden, konuşmasından, tavırlarından.. aklınıza ne geliyorsa, yeni doğmuş bebeği bile anında tanırım, gurbetçi mi değil mi..

Geri