Birini tanımanın en iyi yolu

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Amansız bir hastalığa yakalandım biraz paraya ihtiyacım var diyin kjkjjkjkhh

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Oyun oynamak, tatil yapmak, yolculuğa çıkmak iyi birer done.

Eskiler bir de “cezaevi yatmak” derler onu tecrübe edemedik.

Birini tanımak istiyorsan;önce kendinden başlamalısın.Ondan sonra karşındaki insanı hayli hayli tanırsın zaten.

Çıkarlarına ters düşmeniz yeterli ve sonrasında sağda solda dedikodunuzu yapıp sizi kötülemeye başladıysa verdiğiniz karar çok doğrudur, niteliksiz bir insanla boş yere zaman kaybetmemişsiniz demektir ancak her koşulda seçimlerinize saygı duyup sizi kötülemeye çalışmıyorsa da nitelikli bir insanı kaybettiğiniz anlamına gelir. Bu testin riski de budur.

Söyledikleri ile yaptiklarini analiz edin sonuç veriyor zaten )

Beğenmediğiniz yönlerini yüzüne vurun. Saygısızlık yapmadan hunharca eleştirin.

Şanslı olman lazım. Eğer iyi bir oyuncuyla gerçek yüzünü senden çok rahat bir şekilde gizleyebilir. Ben şanslıyım, inanılmaz şanslıyım bu konuda.

ya bu kadar yazılıp çizilecek bir konu değil. Herkes, her halükarda ve her sonda kötü çıkar işte

Kalabalıktaki, arkadaş ortamındaki davranışlarını gözlemleyin. Özellikle size olan davranışı çok fazla ipucu verecektir.

Aklıma gelmişken yazayım;
Kaza yapıp köprücük kemiğimi kırdım. Omzumda platin ve 7 tane vida var.
Yakın ve dost zannettiğim çok kişi aman bir şey ister, aman bir şey yapmak zorunda kalırız, para falan lazım olur diye ben tamamen iyileşene kadar kuru geçmiş olsundan başka halimi hatrımı sormadılar. Bazen burnunun ucunda olanın da ne olduğunu göremiyorsun.

Arkadaşımsa tatile giderim
Veya zor durumda kaldım ayakları yapabilirim
( Gerçekten belli oluyor )
İlişkisel bir şeyse de bir önceki ilişkisinin neden bittiğini sorarım (çok iyi ipucu)

Geri