Birini sevdiğini nasıl anlarsın?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 584 gün önce görüldü
Herkeste bu durum aynı olmaz ama ben birini sevince normalin aksine kesinlikle daha pozitif, daha anlayışlı, daha affedici ve şefkatli biri oluyorum.Hayatımdaki insanın verdiği mutluluk tüm dünyama yayılıyor ve bunu çabuk fark ediyorum.ayrıca klişe olacak ama her gece uyumadan önce aklına kim geliyorsa ona aitsindir malum uykuya dalana kadar sevdiğim kadını düşünürüm. uyumadan önce sevgisini hissettiğim mesajları tekrar tekrar okurum.

1673894978811.png

Karşı cins sevgisi ise bu onunla uzun uzun konuşmaktan zevk alırım, uzundur cümlelerim satırlarca, sevdiği şeyler ilgimi çeker.

Benim kalbim heyecanlanır karşılaşınca.

Dostça sevdiklerim ile sohbetim uzun olur. Normal hayatımda az konuşurum. Böyle eğitildim okulda. Az ve Öz ve Anlaşılır konuşmak telefon görüşmelerinde süreyi kısaltır ve masrafları da azaltır. (Ekonomi dersi)

Tüm ilgimi alakamı ona vermeye başladığım an engeli basıyorsam ateş bacayı sarmış demek ahshjsh.
Sevince hemen anlıyorum ben ya..
en önemlisi ise -bakın burası çokomelli- mesajlarına aramalarına anında dönüyorsam ve onu merak ediyorsam seviyorumdur.. geçmişler olsun..

Eş, iş arkadaşı, dost, sevgili, arkadaş; bunları sevdiğinizi veya sevildiğinizi anlamanız için bir iki tartışma yaşamanız yeterli.

Bu aralar pek anlayamıyorum. Çünkü öyle biri yok. Olunca kalbim pır pır…

Demek ki kalbime dokunamıyorlar. Dokunmatikleri bozuk herhalde…

1.50 boy var kalbime dokanamıyorlar diyor dokanamazlar tabi bücür büyüdünde aşık mı olacaksın sen

Geri