Birini kaybetmemek icin ne yapmaliyiz

Konu sahibi son olarak 2920 gün önce görüldü
Hak ettiği kadar severseniz kimse gitmez, herkes ederi kadar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapmamalısınız. Herkes istediği kadar sizinle, istediğiniz kadar değil. Ki siz de istediğiniz kadar birileriyle idiniz, istediği kadar değil.

Kaybetmeyi göze almak gerekir. Atılacak hiçbir adım riskten uzak değil. Bir klişe olarak; kaybetmek istemiyorsanız, hiçbir şey yapmamalısınız.

Kötüye hazırlan, iyi için çabala. Kaybettiğini varsayarak başla ki, kazanabileceğin çokluğun yanında kaybedebileceğin hiçbir şey kalmasın.

Ben öyle yapıyorum.

birini kaybetmememek icin yeterki insan vicdaniyla bas basa kaldiginda diyebilsinki uzmemeye calistim ama yinede uzdum evet
.haksizlik yapmadim..ihanet etmedim..denedim ama olmadi

olmayincada olmuyor.

Elini birakmam yakasina yapisirim .p benden oyle kolay kolay kurtulamaz

Tek taraflı olmaz öyle. Karşıdaki de isteyecek o da sevdiğini saydığını değer verdiğini hissettirecek o zaman anlamı olur.

insanin omrunde bunu uygulayacagi insanlar bellidir. ailen, karin, cocuklarin, eger varsa cok yakin olan bir veya iki-uc dostundur. bu isler oyle ederi kadarlarla artistlik yaparak olmaz. ederi kadar hesabini bile bilmezken kalkip bu cümleyi kurarsan dost kalmaz etrafında. sozum illa konu sahibine degil. cok gereksiz hesaplar bunlar. insana ailesi ve iş mucadelesi yeter kardeşim. gerisine cok kafa yormanak lazim. bos işler.

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir asdfjk

Ailem dışında kimse için mücadele etceğimi zannetmiyorum..

Kaybetmemek için çaba gösterilmez. Bunu için bir şey yapmaya başladığınızı hissetiyseniz çoktan kaybetmişsinizdir zaten.
Bazen bütün kalbinizle seversiniz bu yeterli dersiniz ama yine de gidiyorsa onu hiç kazanamamışsınızdır demektir ayrıca

Ne yaparsan yap.Gidecekse önünde kimse duramaz

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birini kaybetmek için kazanmak gerekir ki, kimse kimsenin kazanımı değildir:)
Bende kalma süresini kendi duyuları belirler.

Beklentili yaşamak üzer.insanlarn çirkin yüzünü görmeden kaybetmekte fayda var.

Ailem dışında kimse vazgeçilmez değildir.Kendimi yoramam.
Samimi ve dürüst davranmak gerek.

Neden kaybedesın bır de oyle durum var.

Geri