Birine dair kurduğumuz yanlış düşünceler, aslında kendimizle mi ilgilidir?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Yooo onun yansıttıgi şeyler düzgün olsun yalan söylemesin o da ?

Herkes dünyayı kendine göre algılar ve aile, çevre, toplumsal değerler de etkilidir.

İnsanların arasında biyolojik çekim oluşmadığında, aşk bile devreye girmez ve bu sebeple bazı insanların birbirine uzak görüşte olmasında ya da hoşlanmamasında tuhaflık yoktur ancak kötü diye algılayıp 'yok etme çabası' anlaşılmaz bir durumdur çünkü yanılan siz de olabilirsiniz.

Kişiye göre değişir, net konuşmak çok zor.

Bu var ya, attır bu at at" dediğim kim varsa sevimli bir sıpa çıktı, çünkü at olan benim tışk.

sevdiklerimle ilgili kötü düşünmem

Olabilir. Belki bizim davranışlarını, sözlerini algılama biçimimizde sorun vardır.

yo karşındakinin mallığıdır kesinlikle
sinirlendim bak şimdi a

Salağa salaklığını bağırarak söyleyebilirim.Bu;işi kendimden bildiğimden değildir.Halbuki;kendimi de gayet yerin dibine gömebilirim.
Ancak nedense son yıllarda;yanlışı görsem de ses etmem.Herkesin tecrübe etmesini dilediğim pek çok şey var.Engel olmak ahmaklık olurdu.

Ön yargılarımız bizim yanılgılarımızdır.

İnsanların davranışları o kişinin nasıl birisi olduğunu az çok yansıtıyor aslında ona göre uzak kalmak önyargı olmuyor bence

Hayır değildir ben yanlışa yanlış derim herkes için bu böyledir ama her parmağın 5 i bir olmadığına göre, insanlarında her düşüncesi normal değildir..

Geri