Birilerini Korkutmak Hoşunuza Gidiyor Mu?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Birilerini Korkutmak Hoşunuza Gidiyor Mu?

Bazen alie fertlerini iyi korkutuyorum , sonrasi kizgin ve utanmis bir ifade .d

Korkutmak kötü biside bazen şaka yoluyla yapiyoz:)

Bir ara kardeşimle birbirimizi okadar çok korkutuyorduk ki lavabodan çıkarken her seferinde sağa sola bakarak giderdim :D

çeşit çeşit maskem vardı anam benzin döküp yaktı bida kimseyi korkutamadım

Kız kardeşimle minik yeğenimi korkutuyorum. :d Güzel oluyor. ;p

hayır başkalarını korkutmayı sevmiyorum ama kendimi korkutmaya bayılıyorum.

Genel kalekteristik yapıma baktığımızda şakacı yanlarımın baskın olduğunu görebiliriz ancak korkutma konusunda fiziksel şakalardan ziyade ruhsal ve psikolojik olanlarını benimsemiş durumdayım. O an avımın yüz ifadesinden korktuğunu ve endişelendiğini hissettiğimde tatmin oluyor ve humaniks bi insan olduğumdan şakayı hemen sonlandırıyorum. Hee kızınca ne mi yapıyorum? -aşk olsun ben sana elindeki değerlerin kıymetini anlaman için bir ders verdim diyorum. Böylelikle karşımdakinin bilinç altına zeki olduğum konusunda sinyaller gidiyo bu da benim hoşuma gidiyo. Nasıl zekiyim ama di mi?

Korku filmi izlediysek illaki bir yoklama yaparım.

Işıklar kendiliğinden kapanabilir, üstündeki örtü ansızın inebilir. Olağan üstü şeyler olabilir yani :)

Hayatta
İnsanları aniden korkutmak
Ciddi kalıcı rahatsızlıklara neden olabilir
Aman ha
Ölçüyü kaçırmayınız

Geçen birini korkuttum evde kapinin arkasinda ani bir cikisla , verdigi reaksiyonla bunu hep yapmam gerektigini anladim .d

Dün gece uyuyoruz durduk yere kalktım uyuyan arkadaşıma "dikkat et bu gece deprem olacak " dedim.
Garibim panik yaşadı kim söyledi sana nerden haber aldın felan diye sordu sonra gitti banyo yapıp abdest aldı geldi tekrar uyudu asdfsg :D

Babanneme telefonda saka yapiyorum korkutuyorum bazen cok komik oluyor sinitlenince :D

Birisini korkuturken ben daha çok geriliyorum ve o korkuyu onunla paylaşıyorum. Hı hoşuma gidiyor mu tabiki gidiyor. :d

bir kere başıma geldi, üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala o travmayı atlatabilmiş değilim. hatırladıkça istem dışı gözlerim bile sulanıyor. olaydan sonra şakayı yapan kişiyle konuşmamazlık hiç etmedim ama aramıza ciddi bir mesafe girdiğini de söylemem gerek. özetle yapmam, yapandan da haz etmem.

Geri