Birikim yapma ve yatırım konularında ne kadar bilgilisiniz?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
En sağlam yatırım altın bana göre 🐦

Ben kişiye özel çalışırım genelde, nasıl isterse öyle yatırım... Somuçta insanları da mutlu etmek lazım, sevaptır.

Ben yatıramam, kusura bakmasın, sinirim bozulur ben böyle bir köşede birikim adı altında kahpece bir param olursa, para tazeyken güzeldir, bayat para sevmeyiz, hemen harcamak lazım,

bakın mesela şöyle bir yatırım yaparım ben, vintıç Zippo aldım, mor ve de Meryem'li... Yüce Meryem aşkına, harika! Bu, ruhuma ve göz zevkime yatırım.

• Hehe
Tepkiler: RK
Dönem dönem değiştirmek ile birlikte emtia, hisse senedi, fon ve mevduat birikimlerim oldu. Son zamanlarda hisse senedinde doğru yönelimler ile uzun vadede kazanımlarım oldu. Yapmadığım tel şey ₺ bekletmekti. Hala da bekletmiyorum. Burası özelinde diyebilirim ki No Pasaran' ı iyi dinleyin ytd.p

Bir ben beceremiyorum şu yatırım işini küçüklükten kalma sanırım hiç sevmem biriktirmeyi..

Uzun yıllardır imkanım oldukça altına yatırım yapıyorum.Son dört yıldır ise hisse senedi ve fon yatırımlarım oluyor.

riski dağıtıp sepet yapmak iyidir. başta altın olmak üzere güvenilir birkaç hisse, kısa ve uzun vadede getirisi iyi olan fonlar, orta vadede değerlendirmek ve emeklilik için birkaç bes sözleşmesi.

Geri