Biricik Sevdiceğime..

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o kadar uzun ki duygusal bişey zannettim ara ara okudum ama :D

kapışıyonuzmu ? :D

piiiiiiiiiisssss ara ara okumuş .s.s çok büyük saçmalıklar kaçırdın benden söylemesi :p

Ya biz kapışcaz ama kimse bizimle boy ölçüşemiyor biz de alcatrazla kendi aramızda kapışıyoruz artık :D ama sen, ben kapışırım diyorsan buyur sahne senin :p

piiiiiiiiiisssss ara ara okumuş .s.s çok büyük saçmalıklar kaçırdın benden söylemesi :p

Ya biz kapışcaz ama kimse bizimle boy ölçüşemiyor biz de alcatrazla kendi aramızda kapışıyoruz artık :D ama sen, ben kapışırım diyorsan buyur sahne senin :p

vaaoovv -bakıyorum kendinizden pek eminsiniz bununla ilkgili bi çalışma yapın görüşelim

elhamdülillah her zaman biz kendimizden eminiz :p
etşket şaaptım zaten ama sen şaapmadın, gel kapışalım :p

her zaman olma el elden üstündür ben küççüğüm amma kime etiket şaptan ben napmışım nerde kapışcaz saha bura mı? Bak benle uğraşma bir ruh hastası kolay yetişmiyor ben yıllarımı verdim

Tabi kıskancam olm, seven insan kıskanır; ben şimdi gidip @Mueddebe konu açsam sen kıskanmaz mısın yani .s.s

@heLen beğenmene sevindim, erkek olsam beni alırdın biliyorum ama ben şimdilik Efe ile idare edicem artık :p

Sen benim doğum günümde bana 15 kıtalık şiir yazma bak ne oluyo:hih::D ayrıca mavi beni kıskanmaz sever beni ama sevdicek muhabbetimiz yok onunla.Senmiyim ben herkesle sevdicek olayım kız , olsa olsa 10 15 kişiye umut vermişimdir :hih::D

her zaman olma el elden üstündür ben küççüğüm amma kime etiket şaptan ben napmışım nerde kapışcaz saha bura mı? Bak benle uğraşma bir ruh hastası kolay yetişmiyor ben yıllarımı verdim

bir gafa dadlı da kolay yetişmiyor onu da geçtim gafa dadlı CEO bi daha çıkmaz karşına :honk:

Sen benim doğum günümde bana 15 kıtalık şiir yazma bak ne oluyo:hih::D ayrıca mavi beni kıskanmaz sever beni ama sevdicek muhabbetimiz yok onunla.Senmiyim ben herkesle sevdicek olayım kız , olsa olsa 10 15 kişiye umut vermişimdir :hih::D

Yaa onu sonradan farkettim .s.s sçzlükteki sevdicek muhabbetine bakmıştım orada Gazelle senmişsiniz ama ben de Mavi ile karıştırmışım :zuha: aşık mıyım neyim bilemedim kia :p

bir gafa dadlı da kolay yetişmiyor onu da geçtim gafa dadlı CEO bi daha çıkmaz karşına :honk:

Yaa onu sonradan farkettim .s.s sçzlükteki sevdicek muhabbetine bakmıştım orada @Gazelle senmişsiniz ama ben de @Mavi ile karıştırmışım :zuha: aşık mıyım neyim bilemedim kia :p
Aa bak gazel başka :D İşte sende sevdicek o kadar çok ki artık karıştırıyorsun :D

Mavide olur hem ben onu da beğeniyorum :p Sen kaç sevdicek değiştirdin ben daha bi tane bile edinemedim:hö:

Aa bak gazel başka :D İşte sende sevdicek o kadar çok ki artık karıştırıyorsun :D

Mavide olur hem ben onu da beğeniyorum :p Sen kaç sevdicek değiştirdin ben daha bi tane bile edinemedim:hö:

o da senin beceriksizliğin :p

sen çok nazlısın ya seninle olması için o kadar uğraştım o zaman zarfında kaç tane sevdicek şaapardım ben :torpu:
Gazel senin için sevdiceğim demiş ama :dusun:

o da senin beceriksizliğin :p

sen çok nazlısın ya seninle olması için o kadar uğraştım o zaman zarfında kaç tane sevdicek şaapardım ben :torpu:
Gazel senin için sevdiceğim demiş ama :dusun:
Gazel aşkım benim :p

Ne nazı yaa sen aynı anda on sevdicek ayarladın azcık naz yapalım dimi şuna bak:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri